СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Шпанја со судни маки до победа во Грузија.
Италија неприфатливо само 2-0 со Малта
Серверна Ирска -Луксембург 1-1 . Ги заледија у 86та :pos:

Грузија имаше статива на мечот со Шпанија таму негде 60та минута штета што не издржаа до крај.
Србиве се испукаа после ремито со Шкотска. Ме изненади Англија колку е килава едвај реми со Украина дома.

Купувам две карти за север или југ за со Хрватска

Sent from my iPad3 using Tapatalk

Русија - Португалија, дербито на ова коло, ќе се пренесува на Спорт Клуб од 17 часот.

CR7 vs Рускиот Ронадлињо (y) . Одличен меч да се отепа саат време пред да се тргне накај градски.

Од другите мечеви ќе се молам Босна да ги расплаче Грчиштата .

И Аргентина - Уругвај вечер е за гледање .

Да му текне да стави напаѓач кој игра поповлечено да прави простор за крилата ќе дадат гол. Али Бенто ако не го игра Постига тогаш нема да може да спие... Плачат тие крила за некој што ќе им прави повеќе простор да шутираат на гол.

Инаку доцна вечерва во 2 часот се среќаат Аргентина-Уругвај ќе биде луда утакмица.
Србија тешко со Белигја.

Me интересира за тие што ја следат Аргентина - Уругвај, што толку е овој Гаго (мене реално не ми е нешо играчот, не ме импресионирал до сеа), па што е во прв тим на Аргентина, толку ли немаат некој друг играч на негова позиција?
Глеам оваа сезона има три настапи за Валенсија..

Иначе за тие што сакат да го следат мечот, еве супер стрим:
http://www.sportlive24.me/streams/CreepyTV5.html

Me интересира за тие што ја следат Аргентина - Уругвај, што толку е овој Гаго (мене реално не ми е нешо играчот, не ме импресионирал до сеа), па што е во прв тим на Аргентина, толку ли немаат некој друг играч на негова позиција?
Глеам оваа сезона има три настапи за Валенсија..

Иначе за тие што сакат да го следат мечот, еве супер стрим:
http://www.sportlive24.me/streams/CreepyTV5.html

Иронијата е што во Валенсија на неговата позиција првотимец е Тино Коста, исто Аргентинец, кој игра стандардно добро више 2 сезони во Валенсија, а не добил повик за репрезентација....

Гаго е дупе, од увек сум го зборел тоа...

Мизерија е натрпеваров. Не вреди да се седи. Нормално, сега кога ќе си легнам, ќе се испукаат во второ :(

Прво полувреме Аргентина - Уругвај е невидено пимлање. Ако не се отворат во второ ова ќе биде ужас од натпревар. Гаго треба да го седнат на клупа и да фаќа пајажина некое време.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom