Малце надеж и одма не лупнаа од земја.. ние па се понадевавме,ко да не знаеме какви дрва играат фудбал.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Алал да му е вистински капитен.Пандев бепризнај подобро мака ми е со србија да играм, не вака за безвезе дојде и се раздра ко млад мајмун.
Имам за продавање карти за Србиј од 200 ден. ги давам за 150![]()
запознај се со некој роднина на богатинов или шумуликоски тие мислам дека имаат најдобри врски во репрезентацијатаШта речи...
Ја се узнемирив дека нешто на подобро се сменило у репрезентацијава, ама еве репрезентативциве го осетиле мојот страв па фино лепо ми покажаа дека се е исто, значи вечер мирно да си спијам.
Како и обично ги собрале момциве од градовиве на Македонија и им рекле ајде ќе ве носиме на екскурзија и овие се усрале од среќа. Си трчкаат по терен си прават малце sight seeing и баш јако се журкаат.
Пандев вика денес ја бев на екскурзија на Филип II, не ми се иде пак у вторник, нека иде некој друг место мене и ФАП си собра жут картон. Абе тоа ти се вика душа од човек, не мисли само на себе туку и на другите, еееее да се сите ко него...
Него уште една работа ми беше чудна малце, стадионов собира 50.000 души (ако не се лажам), а само на 2-3 пати слушнав навивање...
П.С. Нека ми каже некој како да се бутнам у репрезентацијава, и мене ми се оди на бесплатни екскурзии...
Е тоа е,на гомната црвски така ќе им ја пуштат,од принцип.Ова е срамно што на два пати се скандираше “Усташки пички“ за ич ништо, за тоа што имаме неспособна репрезентација.Следен пат кога ќе одат македонски навивачи во Хрватска треба усните да ни ги помодрат од ќотек, затоа што така заслужуваме.Во Хрватска бевме пречекани како богови, најфер и најкултурно, а еве со што им вративме.Нормално дека треба да им го излижеме курот на Србите.Следниот меч заедно да ја испееме химната на Србија во нивна чест.
Инаку преку ден тотално опуштена атмосфера со Хрватите.Зезање, дружење, пиење, сликање и апсолутно никакви проблеми или провокации од нивна и наша страна.Им дадоа карти на планинари што не мрднале од Табановце да ми скандираат “Усташки пички“.
Дај препорачај ме ако знаеш некој од нив. Кажи им голманиште опасно сум, Богатинов може вода да ми носи. На слободни удари искачам до пола терен, а не ко копиљов само до 11 метризапознај се со некој роднина на богатинов или шумуликоски тие мислам дека имаат најдобри врски во репрезентацијата