Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не го расипувај детето.Така. Ќе почнеш преговори. Ќе бидеш упорен, секој ден по неколку пати, некогаш и ќе има караници али ако бидеш упорен ќе успеешБарем мене ми успеваше, ми успеа за мобилен, за компјутер, за вториот мобилен али сега сум воздрасен и не ми требаат тие финти, можда за кола наскоро али ќе видам
![]()
same here, брат ми сака мотор 12 години е некој негов другар имал па сега и тој сака татко ми кога го подбра каков мотор бе мотор понатаму мал си уште а и питање е дали ќе ти купам чао пријатнокаков мотор бе на 13 год,научи прво точак да возиш..мотори им изнакупија на дечиштава и секој ден сообраќајки има..сакаш ли глава да изгубиш?
Pretty Much, Со Моќта на ПотсвестаКако сте ги добивале посакуваните работи? И дали знаете како да ги добиете?
На пример сега сакам мотор, како да го намолам татко ми да ми купи мотор, секако доколку има можности?
Еее и ти сега претера. Ќе му се слоши така.......ем во собрание ќе го стават, ем борец за човекови права ќе го направат, споменици ќе му изградат, ќе се поклонуваат генерали пред него па и можи доживотна пензија да лапни. Што е многу многу е, мал е уште за такви луксузиЗеми еден калаш, влези дома и дрекни: Че го пукам!!!
Веќе утредента ќе добиеш се што сакаш, може и у Собрание фукнција да си лапнеш![]()
Ukradi !!!
Како сте ги добивале посакуваните работи? И дали знаете како да ги добиете?
На пример сега сакам мотор, како да го намолам татко ми да ми купи мотор, секако доколку има можности?
Што жити се?жити се,![]()
Ќе пишам на форум, на Кајгана и одма желбите ми се исполнуваат.Како сте ги добивале посакуваните работи? И дали знаете како да ги добиете?
Што е многу многу е, мал е уште за такви луксузи![]()
![]()
Можно е да си во право. Не велам дека си, ама можно еАбе децава брзо растат, ако од мал сега не се научи што и како, ќе му пројде возот дур сфати како возрасен![]()