Навивачки групи на подрачјето на бивша СФРЈ

• Креатор на темата Креатор на темата RedStarFan
  • Време на започнување Време на започнување
Еве, ја најдов.

img20121008165437.jpg

ОбИлиќ бе, Босанац :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Добро де... Битно да још рађају мајке Обилиће :D
Колку само не верувам дека се Радовци,ама ај...
Има и неколку други ишарани графити.
Сите скоро графити се ишарани. Радовци се ама некои деца ваљда не верувам дека прва екипа знаела за ова не би им дозволиле никогаш.

Ипак, добија порака :)
img20121008165414.jpg

Добро де... Битно да још рађају мајке Обилиће :D
Сите скоро графити се ишарани. Радовци се ама некои деца ваљда не верувам дека прва екипа знаела за ова не би им дозволиле никогаш.
Па нормално дека не би им дозволиле, кога се знае дека:

0910_cz_rad_3.jpg

:D

Е, слободно дечките кои го извадија гејското знаме нека си го напупат отпозади.
Сметав дека се непотребни свирежите на српската химна, али после ова што го видов, криво ми е што останало на свирежи.
Идиоти!

Е, слободно дечките кои го извадија гејското знаме нека си го напупат отпозади.
Сметав дека се непотребни свирежите на српската химна, али после ова што го видов, криво ми е што останало на свирежи.
Идиоти!
За у темава е ова? Ок.
Доста глумите цвеќиња за мирисање, пречекот каков беше како Албанија да гостува, не едно 100 знамиња требаше, демек немаше да се свирка химната без знамето... пффф нема да е првпат. Со самиот влез на навивачите имаше „Српски пички“ и обиди за јас те ебам Србијо, подоцна дознав дека на запад убаво и се испеала. Да не зборам што грчкото знаме одма го тргнаа, и тоа не полицијата како што гледам дека медиумиве пренесуваат... На Македонската химна само аплауз и ништо друго, не се буневте како ве пречекаа на европско у ракомет, тогаш фини, топ, гостољубиви... Цело време нешто зборите како памет на Македонецот не му доаѓал, а уствари на Србите никако да им дојде....

Да не знае некој што пишуваше на тоа едно бело транспарентќе на запад, текст некој имаше?

Јебига станувате антипатични курчењето до максимум..башка и луѓево веќе се пиздат србоманиве кој дркаат на вас и свиреа на хрватска химна па сеа се истурија врз вас.
И да го тргнале знамето штетата си била напраена,зашто би идел некој со грчко знаме воопште на утакмица..после цацко ќе им биде крив.

За у темава е ова? Ок.
Доста глумите цвеќиња за мирисање, пречекот каков беше како Албанија да гостува, не едно 100 знамиња требаше, демек немаше да се свирка химната без знамето... пффф нема да е првпат. Со самиот влез на навивачите имаше „Српски пички“ и обиди за јас те ебам Србијо, подоцна дознав дека на запад убаво и се испеала. Да не зборам што грчкото знаме одма го тргнаа, и тоа не полицијата како што гледам дека медиумиве пренесуваат... На Македонската химна само аплауз и ништо друго, не се буневте како ве пречекаа на европско у ракомет, тогаш фини, топ, гостољубиви... Цело време нешто зборите како памет на Македонецот не му доаѓал, а уствари на Србите никако да им дојде....

Да не знае некој што пишуваше на тоа едно бело транспарентќе на запад, текст некој имаше?

Не знам за каде на друго место е постов. Се збори за навијачи кои доаѓаат од Србија.
Криво ми е што не зеле 100 знамиња, за сите 100 да си ги стаат отпозади после поразов. А и не е прв пат, да се вади такво нешто, сведоци сме на пријателски ракометен натпревар тоа го направија таму некој горе у Србија.
Не знам дали се деси некоја провокација после тоа у Ниш. Запрашај се зашто.
Фин прчек имале, со оглед дека внеле знаме на трибина, дошле со намера да провоцираат. Мило ми е што тоа се случило уште пред да биде извадено идиотското знаме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom