Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ја имам и 2-1, па ќе видиме за 50тина мин како ќе биди :)

Немора да е дојава. Јас и така ги играм од време на време бразилските на прелаз.

Ama ovie brazilcite mestat na golemo .Toa vcera se gledase od helikopter deka e namesteno

леле изгледа само гремио на едно ливче ќе ја чекам двојка, со уште две другарчиња за 4400
арменија-швицарска 2-2 и 3+ 2 коеф
шкотска-романија 1 2.25 коеф
чиле-мексико г-г и 3+ 1.68 коеф
уникаха малага-макаби тел авив 2 1.95 коеф (воде 10 разлика)
фенербахче-кимки хен 1 (-7.5) 1.85 (воде 12)
и гремио 2 на 2.5 коеф :confused:
Чичооооооооо :cool:

Ерменија-Италија 2
Македонија-Хрватска 1X
Република Ирска-Германија 3+

Словачка 1
Швајцарија 1
Словенија 1
Германија 2
Италија 2

На 500-че 3700 добивка

Словачка 1
Швајцарија 1
Словенија 1
Германија 2
Италија 2

На 500-че 3700 добивка

ако до после не испадне некој подобар тикет следам те да знаеш :)
мала пауза оваа недела па сега да се вратеме во игра
пс. честито на сите што си ја фанаа понте прета
пс1. знајте дека секогаш кога многу пари ќе се извадат ради дојава наредните денови НИКАКО не уплаќајте па и Платини или Џаро лично да ви ја кажат, кладилниците сами пуштат `дојави` на кој коефициенто е `драстично` паднат на 10-15 ( за 2-1/1-2 зборам)

Јас ги уплатив " местенките " вчера и очекувате да влезат, па од клубот да имаат уплатено 100 000 евра дека ќе заврши 2-1, ќе се деси некое чудо и нема да излезе ако јас го уплатам.

Вчера погодив големи квоти, ама немаше ни Т од Типса, како ни Л од Лодра за да излезат....
tiket 2p.jpg

За денес вака ќе изиграме :

700d.jpg

Ерменија - Италија 2
Лихтенштајн - Литванија 2
Молдавија - Украина 2
Колумбија - Парагвај 1
Словенија - Кипар 1
Република Ирска - Германија 2

За 120 - 1157

И може да се проба сингл Албанија - Исланд 1.

Све на голови изиграв, и тоа на 2+ конечен, знам дека некој фаворит денеска ќе се истумба, само кој ќе биде... :icon_lol:
По мене може да се проба но не на некој голем влог Еквадор-Чиле х2, Еквадор дома има 4-0-0 и гол разлика 6-0, смрди тука нешто, мора да примат некој гол а Чиле има солиден тим за да направи добар резултат. Е сеа можно е проблем да е што се игра на голема надморска височина, негде на 3500 метри мислам, али мое мислење е дека Чиле ќе им земе барем бод на Еквадор, а зошто да не и трите.

Све на голови изиграв, и тоа на 2+ конечен, знам дека некој фаворит денеска ќе се истумба, само кој ќе биде... :icon_lol:
Италија.Претходните утакмици одвај победуваа така да можно е да кикснат денеска. Ако не тие Шпанија.
Сепак јас ќе ги играм Шпанциве а ќе ги одбегнам Италијаниве

Италија.Претходните утакмици одвај победуваа така да можно е да кикснат денеска. Ако не тие Шпанија.
Сепак јас ќе ги играм Шпанциве а ќе ги одбегнам Италијаниве
Можно е, јас т2 2+ ја играв Италија, но има тука многу утакмици за киксање: Украина, Шведска, Германија, Израел. Некој многу веројатно е дека ќе се преврти денес.

Бугарија - Данска - Х
грчка - БиХ - ГГ

п.с. Толку сте сигурни дека Албанија ќе тепа денес?

Бугарија - Данска - Х
грчка - БиХ - ГГ

п.с. Толку сте сигурни дека Албанија ќе тепа денес?
Исланд 17 натпревари во гости нема победа, а Албанија се добри дома

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom