OSHO

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Јас до вчера пост малтене немав напишано на оваа тема. Не ме интересира. Ниту ќе продолжам.

Го дадов своето мислење за ОШО и тука на темава, особено за една од двете најчитани негови книги Небеското семе.
Што те интересира тебе бе?:P

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Нас сфе не интересира.
Ама, (при)бидејќи не го почитувам ОШО, нема да ве смарам и да ви постирам тука веќе.
Ко шо имам џентлменски договор со Боди за другана тема, освен кога морам да просерамз а Ѓурџиев, глупиот ерменскогрчки грузин.

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Нас сфе не интересира.
Ама, (при)бидејќи не го почитувам ОШО, нема да ве смарам и да ви постирам тука веќе.
Ко шо имам џентлменски договор со Боди за другана тема, освен кога морам да просерамз а Ѓурџиев, глупиот ерменскогрчки грузин.
не го тупи...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Омммммммммммм...Ошшшшшшшшшшшшшшшшо....Оммммммммм

ај јај

Член од
17 јуни 2011
Мислења
11
Поени од реакции
11
Има некој заинтересиран на форумов за Ошо медитации? Ајде да се собериме и организираме сите Osho lovers & friends, и да почниме да медитираме заедно. Се разбира сите ќе бидат добредојдени :).

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Има некој заинтересиран на форумов за Ошо медитации? Ајде да се собериме и организираме сите Osho lovers & friends, и да почниме да медитираме заедно. Се разбира сите ќе бидат добредојдени :).
Секако дека има
--- надополнето: 11 октомври 2012 во 21:13 ---
Јас ова го предложив кога се регистрирав првиот ден на форумов
Ама никој не реагираше... така да незнам ни сега дели некој ќе сака такво нешто... :)

Член од
17 јуни 2011
Мислења
11
Поени од реакции
11
Струга...имам водено групни Ошо медитации со свои пријатели, кундалини и мандала, најмногу ги имам практикувано

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Струга...имам водено групни Ошо медитации со свои пријатели, кундалини и мандала, најмногу ги имам практикувано
Да... супер е тоа(y) ... и како фидбекот од пријателите...?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ошо, а бе, идете у инбокс, со ова, знаеш дека ексклеск ќе збесне од мирц муабети :)

Член од
17 јуни 2011
Мислења
11
Поени од реакции
11
Па генерално позитивен, им се допаднаа техниките. Меѓутоа како што вели поговорката, секое чудо за три дена, лека полека се изгуби интересот. Многу е тешко да се најдат луѓе со длабока мотивација и посветеност за вакви ствари, од било кој мастер, не само Ошо. Интересено е што ова се дешава скоро секаде и на други места од други организации и учители каде што сум пошол. Ги лапа општеството луѓево, како ситни рипки :cautious:
--- надополнето: 11 октомври 2012 во 21:47 ---
Се извинувам, нов сум тука. Пошо Ошо е темава, мислем дека на секој ќе го заинтересира нашиов муабет...ако е проблем тогаш на inbox

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Ошо, а бе, идете у инбокс, со ова, знаеш дека ексклеск ќе збесне од мирц муабети :)
Абе можда имаш право... али сепак поврзано е ептен со темата... башка ако се организира нешто тука ке се спомне за да може кој сака да дојде... :) Тебе ти следува посебна покана...:D

Kajgana Shop

На врв Bottom