Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Погоден е дури влегувал на терен од соблекувалната, каменот дошол од обичната публика, исто како и сите други работи кои летале кон клупата (петарди, шишиња и камења).

Хах сега од обичната публика бил погоден. А зошто лежеше пред голот, или од главната трибина до овде стигнал каменот!

Чудно за време на натпреварот не се пожали дека бил удрен од камен, сега му текнало, можеби од ударот имал амнезија...сега му се вратил паметот :ROFLMAO:

Да живее Мијалков и Вмро Дпмне. Никогаш и никој не може да не симне од власт!

НАПРЕД ВАРДАР!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))

ПАТЕТЕ!!!
;)

Да живее Мијалков и Вмро Дпмне. Никогаш и никој не може да не симне од власт!

НАПРЕД ВАРДАР!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))

ПАТЕТЕ!!!
;)

Normalno :pos:

224539_414782895238098_1190411433_n.jpg

fotoballistet1.JPG

Ондак допиши го ДУИ позади вашето име ;)

Колку куртони има на форумов чудо едно, па нормално дека ебаните политичари се сликаат со реквизити од клубови кои имаат многу фанови само за да излижат гз за повеќе гласови на следни избори.
Ги боли курац нив за тимовите.

fotoballistet1.JPG

Ондак допиши го ДУИ позади вашето име ;)

Колку куртони има на форумов чудо едно, па нормално дека ебаните политичари се сликаат со реквизити од клубови кои имаат многу фанови само за да излижат гз за повеќе гласови на следни избори.
Ги боли курац нив за тимовите.

Da postavam slika od Gordana :P ?

Kurton si samo ti ... 24 casovi te ima online ovde , ne znam stvarno dali imas nekoja druga obvrska ... ZA guinness WORLD RECORD si .. ahahah

Da postavam slika od Gordana :P ?

Kurton si samo ti ... 24 casovi te ima online ovde , ne znam stvarno dali imas nekoja druga obvrska ... ZA guinness WORLD RECORD si .. ahahah
Постави и од мајка ти слика ако сакаш, никогаш нема да ја сватиш поентата зошто се сликале со дресови.

Чим те интересира за мене...
Ме имаш 24 часа онлајн, а во исто време, цел ден сум шетал по сонцево, си имам друштво, женска, завршив факс во редовно време со просек 8.50, одам на утакмици секој викенд, искачам скоро секој ден (маало воглавно ал јебига скап животов), имам иднина пред себе, а тебе врв во животот ти е што потпишан како Jetko Ballist пишуваш коментари на јутјуб, правиш триесет акаунти на кајгана за да ја имаш честа да зборуваш со нас и го носиш дресот на локалниот третлоигашки клуб Пирок кој има 2 бода и се наоѓа на последното место во третата лига запад.
Па богами стварно сум за во Гинис во споредба со тебе.
Не не се фалам, само ти покажувам колку ти е мизерен животот, иако за разлика од мне не си 24/7 на кајгана <3

Постави и од мајка ти слика ако сакаш, никогаш нема да ја сватиш поентата зошто се сликале со дресови.

Чим те интересира за мене...
Ме имаш 24 часа онлајн, а во исто време, цел ден сум шетал по сонцево, си имам друштво, женска, завршив факс во редовно време со просек 8.50, одам на утакмици секој викенд, искачам скоро секој ден (маало воглавно ал јебига скап животов), имам иднина пред себе, а тебе врв во животот ти е што потпишан како Jetko Ballist пишуваш коментари на јутјуб, правиш триесет акаунти на кајгана за да ја имаш честа да зборуваш со нас и го носиш дресот на локалниот третлоигашки клуб Пирок кој има 2 бода и се наоѓа на последното место во третата лига запад.
Па богами стварно сум за во Гинис во споредба со тебе.

Interesen si , nema shto . Jas sum toj , ako nie imame 2 boda , tvojata Przinska Slavija kolku ima :pos:

Interesen si , nema shto . Jas sum toj , ako nie imame 2 boda , tvojata Przinska Slavija kolku ima :pos:
Па кога последен пат учев множење, ми рекоа дека 8 било поголемо од 2, и тоа 4 пати, али изгледа ме излажале....

Незнам како ти е интересно да пишуваш на форумов со 1000000 акаунти.
Добро бе, ако ти сметаме зашто не го одбгнеш форумот?
Не се научи ни Македонски да пишуваш, не се научи ни како да пишуваш без да провоцираш, ондак што курац бараш тука?
Кога сум дома, седам на пц воглавно и кајгана ми е цело време уклучена, а и да не сум на пц, помини замини ќе мавнам рифреш само затоа што форумов е единствено место кај што можам да дознаам работи за Мак спортот нешто без кое не функционирам :D
Али безпотребно да седам на кајгана цел ден и да провоцирам, да ме банираат сто пати и уште да правам акаунти да дремам пак по цел ден и да пишувам провокаци ии глупости, стварно не те сваќам :tapp: Изгледа стварно немаш попаметна работа во животот.

Па кога последен пат учев множење, ми рекоа дека 8 било поголемо од 2, и тоа 4 пати, али изгледа ме излажале....

Незнам како ти е интересно да пишуваш на форумов со 1000000 акаунти.
Добро бе, ако ти сметаме зашто не го одбгнеш форумот?
Не се научи ни Македонски да пишуваш, не се научи ни како да пишуваш без да провоцираш, ондак што курац бараш тука?
Кога сум дома, седам на пц воглавно и кајгана ми е цело време уклучена, а и да не сум на пц, помини замини ќе мавнам рифреш само затоа што форумов е единствено место кај што можам да дознаам работи за Мак спортот нешто без кое не функционирам :D
Али безпотребно да седам на кајгана цел ден и да провоцирам, да ме банираат сто пати и уште да правам акаунти да дремам пак по цел ден и да пишувам провокаци ии глупости, стварно не те сваќам :tapp: Изгледа стварно немаш попаметна работа во животот.

Waaa kolku dobar zhivot imash lele , ne sum znael be , ko tebe se site deneska vo Makedonijava , i mi vikaa prosek 8.50 vo fakultet , ahahahah ja sledi Slavija mizernata katastrofalnata Przino , posle odi na Vardar , i ti si imal zhenska?? Ahhahaha kolku vreme si so nea be moron , 24 casovi od site nas ovde ti se Rekorderot SE PIKASH SEKADE i blamirash bez veze celo vreme protiv Albancite .

Шо има ново сеа, Дрита пак ја нареди а ? :D
Терајте ајде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom