- Член од
- 12 август 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 2.031
Не бутај пари џабе таму. Ќе ти го блокираат, па ќе си делат 13-та плата.... Прво верифицирај го.Не ми е верифициран, Incomplete ми е...
Не бутај пари џабе таму. Ќе ти го блокираат, па ќе си делат 13-та плата.... Прво верифицирај го.Не ми е верифициран, Incomplete ми е...
Треба да е исто барем презимето во потполност.Купив VCC (Virtual Credit Card) и го ставив на лажен пејпал (го верифицирав со ВЦЦ кодот) е сега , сакав да те прашам - дали мора ако креирам ебај акаунт да биде на истото име како и пејпалот ? или ? И дали ќе може после од фејк пејпалот да си праќам пари на мојот пејпал?
Најдобар и најсигурен метод ти е лична карта од друга држава и кредитна од истата. Тоа ти е најсигурно. За фивер би ти помогнал, но не им ги знам сите правила до крај. Тој неверифицираниот пејпал заборави го.Малку сум збунет па да прашам.
Работи уште методот на верифицирање со картица од тутунска?
Бев во тутунска, прашувам што е потребно да аплицирам за Виза Електроник, па веднаш ме прашуваат дали ми е за ПејПал.
Ме убедија дека методот повеќе не работи, т.е. со нивните картици неможе повеќе да се верифицира, туку само тие што имаат стари картици можат да верифицираат. Ова било бидејки не соработувале повеќе со словенска банка или штознам што не разбрав најдобро.
Е сега последно успеал некој да верифицира со овој метод? Има некој друг метод?
Имам 50тина долари на неверифициран пејпал, и 250 долари на Фивер. Стојат така некое време но сега ми се потребни во најбрзо време бидејки добро сум заглавен![]()
Пробај бе што те кошта, една виза електорн да извадиш од тутунска ??Малку сум збунет па да прашам.
Бев во тутунска, прашувам што е потребно да аплицирам за Виза Електроник, па веднаш ме прашуваат дали ми е за ПејПал.
Ме убедија дека методот повеќе не работи, т.е. со нивните картици неможе повеќе да се верифицира, туку само тие што имаат стари картици можат да верифицираат. Ова било бидејки не соработувале повеќе со словенска банка или штознам што не разбрав најдобро.
Имам 50тина долари на неверифициран пејпал, и 250 долари на Фивер. Стојат така некое време но сега ми се потребни во најбрзо време бидејки добро сум заглавен![]()
Ке стигнеш до левел и ке аплицираш за картица од Fiverr. Со неа ке немаш проблеми ниту пак ризик при подигање на парите.Малку сум збунет па да прашам.
Немам услови за тоа. Другар мој само што зеде ВисаЕлектроник па мислам дека ке пробува да ја верифицира со ПејПал само незнам кога. Најпаметно ми е да почекам.Најдобар и најсигурен метод ти е лична карта од друга држава и кредитна од истата. Тоа ти е најсигурно. За фивер би ти помогнал, но не им ги знам сите правила до крај. Тој неверифицираниот пејпал заборави го.
Имам 17 години и немам лична карта неможам да извадам картица. Плус да незборуваме дека банот од ПејПал е перманентен, па моите информации ке бидат засекогаш банирани. Живеам со мајками ми која несмее да посеува таква картица бидејки по автоматизам би имала проходи од некаде и ја губи социјалната помош.Пробај бе што те кошта, една виза електорн да извадиш од тутунска ??
И јас се надевав на тоа... но по еден месец станав level1. Ај станав што станав, но по последиот down кај фивер немам ни една нарачка. А успеав првиот месец да го комплетирам онај лимит на 50 завршени нарачки со позитивен фидбек за кој би требело да бидам унапреден во левел два но после 2 месеци.Ке стигнеш до левел и ке аплицираш за картица од Fiverr. Со неа ке немаш проблеми ниту пак ризик при подигање на парите.
РЕШЕНИЕ: Плати им на неколку членови на форумов што имаат Фивер акаунти по 5$,договорите се да ти нарачат од твоите гигови само за стигнеш до Level 2,со Fiverr каричката ке можеш и во готовина да ги подигнешНемам услови за тоа. Другар мој само што зеде ВисаЕлектроник па мислам дека ке пробува да ја верифицира со ПејПал само незнам кога. Најпаметно ми е да почекам.
А неверифицираниот ПејПал и не е баш бескорисен, парите можам да ги потрошам на Ebay.
Имам 17 години и немам лична карта неможам да извадам картица. Плус да незборуваме дека банот од ПејПал е перманентен, па моите информации ке бидат засекогаш банирани. Живеам со мајками ми која несмее да посеува таква картица бидејки по автоматизам би имала проходи од некаде и ја губи социјалната помош.
И јас се надевав на тоа... но по еден месец станав level1. Ај станав што станав, но по последиот down кај фивер немам ни една нарачка. А успеав првиот месец да го комплетирам онај лимит на 50 завршени нарачки со позитивен фидбек за кој би требело да бидам унапреден во левел два но после 2 месеци.
Е сега ако немам нарачки овај месец ке бидам level2? И јас се надевав дека ке можам така да ги повлечам парите, но ете сега и тоа ми е под знак прашалник.
Затоа освен ПејПал негледам друга опција во моментов.
Друже финтава на дорумот е дека можеш да се вратиш наназад, да прочиташ мислења и да си најдеш одговор на прашањето. И јас немам време да ја читам темава за да ти одговорам. Извини.Сакам да отворам Пејпал акаунт а немам баш време да ја читам целава тема.
Од кај глеаш? Лажат бе!Гледам дека нема да може преку НЛБ Тутунска, како што слушав порано дека можело.
Фала братМојот семоќен начин сеуште работи!
Во тутунска отвори си само сметка, ако ги прашуваш нив ке ти речат немат во Македонија пејпал, не се замарај за та работа со нивФала брат
Ај ко за почеток ќе тркнам до НЛБ да прашам и да видам што ќе речат...