PayPal (официјална тема)

Член од
8 април 2009
Мислења
8
Поени од реакции
0
Е со овакви прости работи и политички распределби ке идеме напред :unsure: бравооо ке не биде ајде ... :(

Член од
23 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
8
Пробав вчера да внесам нова дебитна картица, и не сака. Со иста таква веќе неколку години без проблем си вршам исплати. Тоа е тоа...

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.438
Поени од реакции
5.485
Baaaah neznam dali ke me fatat....Dosega accountot mi bese na nekoj nacin inkognito so unconfirmed email i unconfirmed residentiall adress...I taka furav ama sega imav nekoj problemi so eden lik od Ebay i mi gi vrati parite, samo za da gi podignam na account mi barase Paypal da napravam Email confirm, toa i go storiv posto toa mi bese prv pat nekoj da mi pusta pari na Paypal smetka...I mi dojdoa Welcome to Paypal mailovi You can start using your account bla bla bla nebare sega go otvaram ako e od 2009ta :P
V ponedelnik imam poracka od 20000den ako mi gi zaglavat nesto parite ke su samoobesam

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
ako mi gi zaglavat nesto parite ke su samoobesam
не заборавај да ставиш камера да снима и да наместиш live stream

иначе официјално од 1 октомври и јас веќе не можам да користам пејпал :/

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
ај мала помош се надевам у соодветна тема ке пишам... преку ибеј со која картица воопшто можам да купувам производи???

dragansk

хелоу...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
4
The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal.

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.948
Поени од реакции
1.500
Додека не е пуштен официјално не би мамел за да го користам, а кога ќе го пуштат повторно не би го користел затоа што не сум задоволен од нивното досегашно игнорирање на муштерии врз национална база.

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
razgovarav so pretstavnik od ministerstvo za finansii mi rece deka e praten dopis do paypal deka do nova godina ke bidat izmeneti bankarskite propisi i deka ke pocneme da koristime paypal do nova godina ili najkasno so mesec januari

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.462
Поени од реакции
18.467
razgovarav so pretstavnik od ministerstvo za finansii mi rece deka e praten dopis do paypal deka do nova godina ke bidat izmeneti bankarskite propisi i deka ke pocneme da koristime paypal do nova godina ili najkasno so mesec januari
Значи ова молењево наше да дојди пајпал во македонија излезе како евреинот што се молел седумка на лото да му падни.

Не ни се средени законите, а го очекуваме секој момент o_O

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
Pa imale mnogu rabota zatoa se kasnelo so promena na zakonite,a i plus koga razgovarav so covekot on celo vreme mislel deka treba pari da prefrlis na paypal smetka pa da kupuvas, toa im smetalo, ja mu objasniv deka ne e taka deka ne treba da prefrluvas pari na smetka deka direkno ti odzema pari od kartickata koga kupuvas,i on vika kako be taka od koga e taka , pa togas ako e taka nema precka nikakva,epa ne se nerviraj ke ima paypal do nova godina,ova e razgovorot so covek od m,za finansii kako sto pisav prethodno,,Kolku bile neinformirani.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Човекот што треба да ни среди за Пејпал, незнае како функционира пејпал?

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Човекот што треба да ни среди за Пејпал, незнае како функционира пејпал?
Чејс, во Македонија живееш, што се чудиш?
Не е тоа непишано правило? Тие што немаат поим за <нешто>, токму тие се задолжени за <нешто>. Барем тука.

Kajgana Shop

На врв Bottom