Жени со силиконски гради

• Креатор на темата Креатор на темата Mandrak
  • Време на започнување Време на започнување
Жена која шо става селикони по се изгледа има комплекси за нејзиниот изглед.

Не, никако. Според мене тоа е најгадната работа која може да си ја направи една жена. Мене ми се одвратни жените со големи гради, не знам зошто, можеби дека сум женско, вие мажите можеби сакате. :)
Какви ми се - такви ми се, битно природни да се. А колку неубави гради може да има една жена за да стави силикони? Според мене неубаво е да имаш големи гради ( без навреда до сопственичките на "поголемите планини" :icon_lol: ), ако Господ ти дал мали - уште поубаво, уживај си, какви силикони. А ако толку сакаш поголеми гради, денес има сешто, од водени градници до градници кои ги подигаат градите и ги прават да изгледаат поубаво и секси. :toe:
Нема потреба да се ставате под нож за таква работа бе деца! :icon_lol:

Брееееееееј што испадна ова дека на форум повеќе пола од членовите имаат легнато цура со силикони и знаат кој филинг е, бре бре, а да напоменеме во македонија се изузетно ретки таквите девојки, а и според коментарите се покажува дека немате ни видено девојка со имплантати камоли и ги имате фачнато градите.

Попрво ќе ставам силиконски импланти отколку силиконски прерамки - рече ex machina на 11.07.2008 и остана жива :icon_bigg

Зашо толку оспорувате јас не ве разбирам, убаво излгедаат, бе зашо да нестави некоја ако сака , јас пре би да ги вежбам и ги вежбам , не ставам силикони ради здравствени причини, а некои и од истите имаат потреба и мораат дастват за да не им штрчи тоа и ги турка во депресија, значи како што кажа Злобница потополно е во право не е секогаш ради појава некогаш требаат и ради здравствени причини, замислети си некоја помлада жена, мајка или сл. на која и е отстранета градата ради канцер и така да остане, тука нема муабет дури кај нас на пластика, цените за таквите жени се многу ниски и со син картон се извршуваат истите со некоја минимална доплата, така бар ја чув директорката на пластика шо ми е како порецеланска кукла у фацата.

Абе добро сфаќам ако некоја нема ич, ако е рамна ко даска па да стави силикони и тогаш градите да и изгледаат нормално, мислам да бидат со нормална големина но, досега немам видено некој така да направи, ако веќе ставаат силикони ја преоѓаат секоја граница и мислат дека што поголемо тоа поубаво но, во овој случај се лажат гадно....

Најново што читав за овие што ставале силикони е дека после нивно поставување, при водење љубов не осеќале ништо во пределот на градите(кога машко им ги милува и бакнува). А градите се еден од женските главни надразнувачки органи, каде можат најмногу да се наежат.
Тие со такви силикони планирале дури и да ги отстранат за да можат повеќе да уживаат во сексот.
А бе природно ти е природно :helou:

Искрено незнам зошто ставаат тие сто немаат потреба, очигледно не се нешто по привлечни од другите барем не за мене никогаш не сум сакал девојки со гооооолеми гради невкусно ми изгледа....Природно си е природно :vozbud:

Мене ми се погрди, дури одвратни тие пластичните.

Точно, природно си е природно:pipi:

Абе добро сфаќам ако некоја нема ич, ако е рамна ко даска па да стави силикони и тогаш градите да и изгледаат нормално, мислам да бидат со нормална големина но, досега немам видено некој така да направи, ако веќе ставаат силикони ја преоѓаат секоја граница и мислат дека што поголемо тоа поубаво но, во овој случај се лажат гадно....

Е баш тие што се даски кога ќе стават силикони малку смешно изгледаат бидејќи имаат еден вид балончиња, побарај слики на интернет и ќе видиш на што мислам, веднаш се забележува кога некој има силикони а претходно била даска

Мене ми се погрди, дури одвратни тие пластичните.

Точно, природно си е природно:pipi:

да природно си е природно а не ли би ти сметало да партнерката има помали гради од твоите? али батали ти уште си 15 години почекај да наполниш 17 па ќе видиш разлика кај девојчињата од твојот клас, и ќе ти стане јасно за што ти зборам.

Абе јес да природно е најдобро ама искрено не сум против силикони, воопшто не би ми пречело да имам партнерка со силикони (иако тоа засега не е можно пошто не одам со Милферици :)).

^Exotic^, велиш дека ти се одвратни пластичните, ти не би ја опнал Памела? :)

природно си е природно....(реклама од сок..лол)....али сепак се вртам на малце пластика....

Какви силикони какви бакрачи.Не е битна формата и обемот него да се негувани и цврсти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom