Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Ау голема разлика! А што ако на стадион има бомби и потоа навивачите ги фрлаат на терен! Организаторот не е виновен пошто бомбите биле на стадион а!

Сега ќе се праемо глупи, или што е работава?
Кажи ми што не е точно у мојот пост, па ќе праемо муабет.

Многу јасно пишав, камењата (од трибините што се ронат) се на самиот стадион, и сакале или не, ги има. Ако некоја група гаѓа со тие камења, не гледам зошто домаќинот би бил крив?
Незнам зошто ми даваш вакви глупи споредби на камењава со бомби....

Сега ќе се праемо глупи, или што е работава?
Кажи ми што не е точно у мојот пост, па ќе праемо муабет.

Многу јасно пишав, камењата (од трибините што се ронат) се на самиот стадион, и сакале или не, ги има. Ако некоја група гаѓа со тие камења, не гледам зошто домаќинот би бил крив?
Незнам зошто ми даваш вакви глупи споредби на камењава со бомби....

Ти правиш глупи споредби. Едните ќе ги казниме, а другите не!

Ако има казна за едните, нека има и за другите. Нели и двата предизвикуваат инцидент!

Tvrd predmet e TVRD PREDMET...pod default odgovoren e domakinot...ne znam koj ne razlikuva ovde...

Ти правиш глупи споредби. Едните ќе ги казниме, а другите не!

Ако има казна за едните, нека има и за другите. Нели и двата предизвикуваат инцидент!
Ти или не ме разбра, или сакаш да тераш инает. Друго незнам што би било.

Дадов чист пример зошто Шкендија беше казнета за солзавецот, а не зошто не би требало Војводи да бидат казнети за тоа.
И ако добро се сеќавам, и мие јадевмо казна заради тоа (иако не ни имавмо намера да фрлимо солзавец, зошто дали фабрички или незнам како, солзавецот беше во иста “кутија“ како и димните).

Ти или не ме разбра, или сакаш да тераш инает. Друго незнам што би било.

Дадов чист пример зошто Шкендија беше казнета за солзавецот, а не зошто не би требало Војводи да бидат казнети за тоа.
И ако добро се сеќавам, и мие јадевмо казна заради тоа (иако не ни имавмо намера да фрлимо солзавец, зошто дали фабрички или незнам како, солзавецот беше во иста “кутија“ како и димните).

Јас те разбирам многу добро што сакаш да кажеш! Солзавецот исто предизвика инцидент како и камењата што беа фрлани!

Солзавецот по грешка сте го зеле во Скопје, сте мислеле дека е димна, кога сте го запалиле сте виделе што срање сте направиле.

А кој ШЕРИФ си па ти да ми кажуваш каде да пишувам?!Твој ли е форумов па да командуваш кој каде да пишува?
Zboruvas na Slepo ane znas kako i sto bese muabetot,so Saber R.nesto drugo zborevme i ti uleta na prazno....
prodolzi , za mene nema problem,samo dobronamerno ti posociv da gi citas prvo postovite do kraj...

Tanevski e dirigiran da dade takva izjava. Da imat nekoj motiv plus FFM za kazna. Kolku samo gi bolese ovoj poraz na Vardar:tapp:
Да бе значи ако идеме по твоја логика знаеле дека ќе изгубат па му рекле од ФФМ на Таневски да падне и да се жали дека го удриле со камен пошто он уште за време на утакмицата не знам која минута точно падна и неколку минути лежеше на земја, јас мислев тој Бериша го лупнал со лакт дека предходно го опоменуваше судијата,ама ете вие сте го погодиле со камен, он не дал само изјава значи и за време на утакмицата се пожали има и видео снимка, има делегат и тој запишал и сега очекувам да бидете казнети со иста мерка како што беше и Пелистер казнет за ист таков инцидент.

Да бе значи ако идеме по твоја логика знаеле дека ќе изгубат па му рекле од ФФМ на Таневски да падне и да се жали дека го удриле со камен пошто он уште за време на утакмицата не знам која минута точно падна и неколку минути лежеше на земја, јас мислев тој Бериша го лупнал со лакт дека предходно го опоменуваше судијата,ама ете вие сте го погодиле со камен, он не дал само изјава значи и за време на утакмицата се пожали има и видео снимка, има делегат и тој запишал и сега очекувам да бидете казнети со иста мерка како што беше и Пелистер казнет за ист таков инцидент.

Vasite igraci i pri rezultat 1:1 lezea na teren ko pokoseni, samo gledaa da dobivat na vreme. Pa taka i Tanevski pri mesanica od korner i dopir so protivnicki igrac padna ko grom da go udril. Nikoj ne bi frlil so kamen vo slucaj koga vo 16 imase i igraci na Shkendija. Toa bese namerno za gubenje vreme, ama sea ete stigna i negova izjava deka bil udren so kamen:tapp:

читам еве 2,3страници нешто за 'инцидентов'овја Таневски бил погоден,јас како што знам тој у дуел се еден наш играч мислам дека беше Бериша небеше некој кузнае каков дуел ама кај падна овја Таневски ка да го прошол некој валак почна да се витка и се дере типично ка некој скопски татини мамини деца, а сега читам дека бил погоден од наша страна со камен :ROFLMAO:само ке се насмее и немам намера да ти расказувам повеке како и што беше имаше фрлено едно шише ама само едно е не бе фрлени шишинја тоа мозе да се случи и се случува сегде ама таму делегатот негледа у скопје цела трибина влага у стадион немало нисто страшно влегле на полувреме и сакале да се пресметаат со гостински навивачи нема во тоа ништо против законот затоа и само 2меча бес публика:) ека кога се работи за Шкендија/Албанци самите ја места како им одговара мозе некој да им напрае нешто НЕ затоа што некој им стои позади грп знаа тиа кој е

тони и бацкс незнам што се обидувате да им објаснувате таа приказнаа заврши ке почекаме со казна ни следува баш ме интересира,нас ни останува да бидеме спремни на казна да играме и во охрид,не се знае мозе сме закачиле некого и со хебла во глава :LOL:

Vasite igraci i pri rezultat 1:1 lezea na teren ko pokoseni, samo gledaa da dobivat na vreme. Pa taka i Tanevski pri mesanica od korner i dopir so protivnicki igrac padna ko grom da go udril. Nikoj ne bi frlil so kamen vo slucaj koga vo 16 imase i igraci na Shkendija. Toa bese namerno za gubenje vreme, ama sea ete stigna i negova izjava deka bil udren so kamen:tapp:
Погоден е дури влегувал на терен од соблекувалната, каменот дошол од обичната публика, исто како и сите други работи кои летале кон клупата (петарди, шишиња и камења).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom