- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 33.837
- Поени од реакции
- 70.775
Не те молам објасни ми за да сватам и да се "" како тебе!
Ваљда сега ти е јасно...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не те молам објасни ми за да сватам и да се "" како тебе!

Ваљда сега ти е јасно...
![]()

Што е со понудава од 25 комада од Анжи за Видиќ? Виситна или шпекулација! Што е до мене, за тие пари, без размислување![]()
) инфово дојде од блог на некој 12 годишен ретардиран со профил на твитер, интересно е сеа Анжи и ПСЖ да се ставаат сегде, али Вида рече прошлата сезона цел живот чекал да биде капитен тука и зашто да бега, Реал го бараа пред 2 лета у пакет со Евра не замина, сеа ќе заминел
Башка, во многу интервјуа има кажано дека животот во Русија му бил хорор ради климата и така... 
да, ми текна па затоа го продолжив к-то со -омада-25к се 25.000Мислиш 35.000.000
) инфово дојде од блог на некој 12 годишен ретардиран со профил на твитер, интересно е сеа Анжи и ПСЖ да се ставаат сегде, али Вида рече прошлата сезона цел живот чекал да биде капитен тука и зашто да бега, Реал го бараа пред 2 лета у пакет со Евра не замина, сеа ќе заминел
Башка, во многу интервјуа има кажано дека животот во Русија му бил хорор ради климата и така...
![]()

Па не баш, поблаго е во Англија, си паѓа дождче попладне, остров е, има водена маса одоколу и после е сончево остатокот од денот, во Москва кога бев на натпревар еднаш мислев дека мозокот ми застана од ладнода, ми текна па затоа го продолжив к-то со -омада-
рал го бараше за 15 што не е прифатливо, а 25 и више е нешто друго
А и климата коај ќе ја споредиш со шпанија или франција.... русија и англија му доаѓа исти ку*ац![]()