Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Не те молам објасни ми за да сватам и да се " :pos:" како тебе!

Ваљда сега ти е јасно...

40078902.jpg

Види ги КПР жити се :pos:

http://www1.skysports.com/football/...son-steps-up-interest-in-Blackpool-s-Tom-Ince

Manchester United have stepped up their interest in Blackpool winger Tom Ince, Sky Sports understands.

United have been keeping tabs on the progress of Ince, who is the son of former Red Devils midfielder Paul Ince.

Ince's future at Blackpool has been the subject of speculation for some time with the 20-year-old out of contract at the end of the season.

The England Under 21 international has impressed at Bloomfield Road since arriving from Liverpool in the summer of 2011 and was the subject of a bid from Swansea in the summer transfer window.

Ince has scored six goals in eight Championship games this term and his form has caught the attention of Sir Alex Ferguson.

Ferguson ran the rule over Ince during Saturday's clash against Charlton at Bloomfield Road as he weighs up a move in January for the fleet-footed attacker.

However, Ferguson would have been disappointed to see Ince start the game on the bench before coming on in the second half for Ian Holloway's men.

Holloway is keen to keep hold of Ince, but knows they would find it hard to reject a sizeable offer for the skilful winger in the January transfer window.

Вулвс се заинтересирани за Брејди да го земат на позајмица, кога го прашале нивниот тренер тој рекол дека следнава недела може да биде пресудна доколку се случува било што. Така да верувам дека се големи шансите Брејди да замине во Вулвс каде што ќе игра редовно и ќе се врати на лето спремен за прв тим.

Кога го запрашале Кинг за иднината во Јунајтед или за потенцијален трансфер тој изјавил дека е среќен што е играч на Јунајтед и се надева дека и после јануари ќе остане така. Одличен е сезонава Џош Кинг за У21 и вчера имал две асистенции од кои една за голот на Весели. Верувам дека Ферги ќе му даде шанса во куповите, со Њукасл беше на клупа.

Поради повреда на зглобот Линдегард нема да брани за Данска додека еве што изјавил Енрикез во врска со повикот за сениорската репрезентација.

"Unfortunately, we have important players injured," he told Radio ADN.

"That has worked in my favour and I hope to play. Otherwise, I will continue to work the same way to have another call-up. It's not what I expected - I was ready to play with the Under-20s.

"I have been working very hard and intensively in England. Mentally, it is a huge motivation to come and play for the Chilean national team."

И за крај голот на Весели по асистенцијата на Кинг.

најверојатно Вејн Руни ќе ја носи капитенската лента за Англија со Сан Марино.

United chief executive David Gill will replace Sir Dave Richards as vice-chairman of The FA, with a view to gaining a place on the UEFA executive committee. The rubber stamping of Gill’s future role will go before the next FA Council meeting after Richards, who is slowly relinquishing his myriad of football positions, volunteered to stand down..

Што е со понудава од 25 комада од Анжи за Видиќ? Виситна или шпекулација! Што е до мене, за тие пари, без размислување :)

Што е со понудава од 25 комада од Анжи за Видиќ? Виситна или шпекулација! Што е до мене, за тие пари, без размислување :)

25к се 25.000 :icon_mrgr: Мислиш 35.000.000 :)) инфово дојде од блог на некој 12 годишен ретардиран со профил на твитер, интересно е сеа Анжи и ПСЖ да се ставаат сегде, али Вида рече прошлата сезона цел живот чекал да биде капитен тука и зашто да бега, Реал го бараа пред 2 лета у пакет со Евра не замина, сеа ќе заминел :D Башка, во многу интервјуа има кажано дека животот во Русија му бил хорор ради климата и така... :)

25к се 25.000 :icon_mrgr: Мислиш 35.000.000 :)) инфово дојде од блог на некој 12 годишен ретардиран со профил на твитер, интересно е сеа Анжи и ПСЖ да се ставаат сегде, али Вида рече прошлата сезона цел живот чекал да биде капитен тука и зашто да бега, Реал го бараа пред 2 лета у пакет со Евра не замина, сеа ќе заминел :D Башка, во многу интервјуа има кажано дека животот во Русија му бил хорор ради климата и така... :)
да, ми текна па затоа го продолжив к-то со -омада- :)
рал го бараше за 15 што не е прифатливо, а 25 и више е нешто друго :)
А и климата коај ќе ја споредиш со шпанија или франција.... русија и англија му доаѓа исти ку*ац :)

да, ми текна па затоа го продолжив к-то со -омада- :)
рал го бараше за 15 што не е прифатливо, а 25 и више е нешто друго :)
А и климата коај ќе ја споредиш со шпанија или франција.... русија и англија му доаѓа исти ку*ац :)
Па не баш, поблаго е во Англија, си паѓа дождче попладне, остров е, има водена маса одоколу и после е сончево остатокот од денот, во Москва кога бев на натпревар еднаш мислев дека мозокот ми застана од ладно :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom