Primera División 2012/13

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Добро почна Атлетико штета што си имаме резервирано 6 бода од дуелите со нив :(

Ај барем Еспањол ќе ги држи на врвот и тие ни должат да откинат некој бод на Барса (y)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
1.Ибрахимович
2.
3.
4.
.....
131243985351. Фалкао/Кавани/и тн...
1)Фалкао
2)Леванголски
3)Серхио Куна Агуеро
4)Ибракадабра
5)РВП...

каков Кавани бе не трескајте глупости

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
1)Фалкао
2)Леванголски
3)Серхио Куна Агуеро
4)Ибракадабра
5)РВП...

каков Кавани бе не трескајте глупости
Левандовски за да стаса до второ треба уште корки да јаде
1/2 Фалкао/Робин
3. Ибра
4. Кун
5. Кавани

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Левандовски за да стаса до второ треба уште корки да јаде
1/2 Фалкао/Робин
3. Ибра
4. Кун
5. Кавани
Ти го имаш гледано или за инает пишиш???..Левандовски го измисли фудбалот за 90% од напаѓачите во светот..додуша јас Дортмунд не ги пропуштам секој натпревар а ти којзнае дали ги имаш гледано освен на халјатси..ненормален играч е...визија,пас,шут,контрола,клетник невиден,се гради одлично,лева десна нога,прецизен..едноставно перфектен е чоекот и според мене веднаш до Фалкао па ни господ неможи да ме разубеди

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Ти го имаш гледано или за инает пишиш???..Левандовски го измисли фудбалот за 90% од напаѓачите во светот..додуша јас Дортмунд не ги пропуштам секој натпревар а ти којзнае дали ги имаш гледано освен на халјатси..ненормален играч е...визија,пас,шут,контрола,клетник невиден,се гради одлично,лева десна нога,прецизен..едноставно перфектен е чоекот и според мене веднаш до Фалкао па ни господ неможи да ме разубеди
да го имам гледано и тоа скоро секој викенд го гледам и ѕвер е дечкото секоја чест и скоро сум сигурен дека некој ден ќе биде во топ 3 ама за да биде пред Перси, Ибрахимовиќ и Агуеро треба уште да напредува

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Меси е најдобар напаѓач нз што се фативте за тие погоре. :confused:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Znachi posle mnogu godini onaka si rekov "ej abe Ronaldo stanal maz", a toa e poradi nacinot na koj pocna da go proslavi prviot gol protiv Barsa, neshto vo still na "calm down bitchez, calm down", on za 20 sekundi stoi pred prvata kamera i go pravi slednovo:

Who does that? :D Ne ama seriozno... vidi ja nasmevkata, kao cigan shto kupil onaka epten lakirani patiki :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Znachi posle mnogu godini onaka si rekov "ej abe Ronaldo stanal maz", a toa e poradi nacinot na koj pocna da go proslavi prviot gol protiv Barsa, neshto vo still na "calm down bitchez, calm down", on za 20 sekundi stoi pred prvata kamera i go pravi slednovo:

Who does that? :D Ne ama seriozno... vidi ja nasmevkata, kao cigan shto kupil onaka epten lakirani patiki :D

CR hairstylist :"Cristiano does a haircut every week and always with details.
This time we chose this message, which is not a 'V'. Wearing from the edg
e of the ear to below the neck. He did on Saturday afternoon because once the hair grows a little longer,it won't be seen What Ronaldo has now is a peace symbol that took the warriors"

Cristiano: "That was not commercial or something like that. I pointed my new hairstyle with two fingers, cause that mean peace, like the symbol on my hair."

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
CR hairstylist :"Cristiano does a haircut every week and always with details.
This time we chose this message, which is not a 'V'. Wearing from the edg
e of the ear to below the neck. He did on Saturday afternoon because once the hair grows a little longer,it won't be seen What Ronaldo has now is a peace symbol that took the warriors"

Cristiano: "That was not commercial or something like that. I pointed my new hairstyle with two fingers, cause that mean peace, like the symbol on my hair."
Abe sve toa okej, sea mi lichi ova na edna pichka na Miami Ink, se istura od plachenje, demek slednava tetovazha ke ja stavam vo spomen na dedo mi koj me porasna i koj umre od rak, i onaka tipkava se kine od plachenje, i doagja moment za tetovazhata i ona vika sakam (pazi ja slikava):

Kao demek, za dedo mi spomen e ova, dur me kine nekoj od ebenje doggy, da misli i on na dedo mi <3

:D

Aman El Ninho, barem ti me razbirash... Vidi ja nasmevkata na Kiki <3 i vidi ciganche so lakirani patiki...isto... :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Aman El Ninho, barem ti me razbirash... Vidi ja nasmevkata na Kiki <3 i vidi ciganche so lakirani patiki...isto... :D
Абе никој не вика дека Португалциве и Бразилциве (уствари и Бразилците се Португалци нели) не се циганаана, такви се јбг. Ја само ти пишувам дека тоа го ставил со таква намера, а тоа што цигански и глупо изгледа е друга работа. :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Само јас ли мислев дека ова со прстиве всушност му значеше Victory??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom