Дај бе доста го тупите,аман преку курот веќе...не се игра утакмица..
Очекувано беше,шо ве чуди?
Се знаеше дека Вардар ќе бара одложување,и дека ќе му се дозволи......
Му текна на Илче педерчето среде репрезентативна недела да клава куп утакмица..
Кај го има ова бе?алооо нормални се овие бе....врати се Хари.....и во твое време не беше вака...
И сакаме фудбал после со овие?
Илче стигна да биди претседател ејјјј Илче....
од нафталин шо го извадија за тренер да биди.ама другарчиња се со Грујо...па подобро другарче од маало да биди претседател отколку некој шо би напрајл нешто...
Ситуацијата со
РАЗГЛЕДУВАЊЕТО И РЕШАВАЊЕТО НА ИНЦИДЕНТОТ ВО СКОПЈЕ не ја коментирам....цитатот на Кили само ќе го употребам на скопски сленг
ИЛЧЕ,МА НЕМОЈ ДА МЕ ЈЕБЕШ....
Јебе луд збуњеног би рекле Србите.....
Изјава(во писмена форма)...
ќе барале.....аф,аф....
..
П.С.
Туку баталето то..
Разбрав една работа шо ме уљандиса в крај....(искрено се надевам дека не е вистина и дека се само муабети)...
Не е за на форум,ама нека читат сите,ме боли...ко немат срам некој шо си играт играчки со спортот зошто би имал и јас...
Не е битно од кој(од чоек од клубот е,од главните фаци...)...дека утакмицата со Дрита вчера била местена за двојка....
Ама изненадувачки Руте закуца од слободен(изгледа не знаеше)....
Муабето можеби ќе го земев здраво за готово како грото муабети и шпекулации врзани за битолскиот спорт,ама лично видов и друга работа вчера в кладилница....
Иди еден од батињата шо го водат клубо(не го именувам)....и си уплаќа ливче,е сега колку пари кладе не видов...(блиску бев до пултот ама не успеав да видам)...
И му вика на батето шо уплаќа
ПИШИ МИ ГИ ШКЕНДИЈА,БРЕГАЛНИЦА,МЕТАЛУРГ и Работнички кецој....
И најјако беше овај шо го уплати ливчето му вика
АБЕ ОТИ ПЕЛИСТЕР НЕ ЈА УПЛАЌАШ,МОРА ДА ТЕПАТЕ...овај ќути...
Не го сфаќајте овај пост здраво за готово,па да ме цитирате сите....можи нема ништо......ама некако сумљива ми беше в крај утакмицата..
Ако е вистина нека си ебат мајката сите...
Или нека го водат клубот ко шо треба или нека не си играт курот со сите....
И тие играчите нека се замислат малце зошто играат за Пелистер....а не за било кој клуб....
Имало плата,немало плата..па чекајте да префрлат,па овај бил на одмор,тој бил на одмор...
Ко можи да има пари за некој педерски групи на Бит Фест можи да има пари и за фудбалот.....
Аман со тие борчења,да не се знај шо буџет имаме,дали ќе има пари за да ја истуркаме сезоната....
Ако не,нека кажат еднаш...нема пари,и да не не ебават појќе....
зошто ризикуваме многу шо одиме на гостувања....
Да си го ебаваме денот да одиме по 400 км,да не маваат со камења од кај стигнат,и Албанците и некоја интернет хулиганско-атлетичарска дечурлана,и како шлаг на тортата да те тепа крвнички некој неписмен џандар со комплекси шо ги набивал цел живот и сега се истура на нас...
Да се пазиш да не ти ја скрши некој глатасо камен,или да не те звекни некој неписмен џандар со пендакот....ај упм нека фати и фудбал и се....
И после сакаме спорт?