- Член од
- 7 август 2010
- Мислења
- 3.518
- Поени од реакции
- 5.385
По прост и по лижипичка народ од ова скопјаниве НЕМА! И самите понекогаш го потврдуваат тоа преку разговори и преку дела како што е сега ова последново со одложувањето на натпреваров од купот! Повикале репрезентативци од миравци!
Немој бе! Најмногу ми е криво што и по Аџиристе и неговата арамиска багра на чело на ффм дојде она педерчено Илчо со иста таква багра! Па за инцидентот кога влеговте на теренот треба цела сезона да биде казнет миравци, правилно треба да игра пред празни трибини, а знам дека ќе поминат без ништо! Исто жалам дека на цел студ се закренавме тогаш да одиме пред ффм да урламе против Хари а тие седеа дома и си ги прчеа со образложение дека несакале да се мешаат во партиско - политички работи а зад цело тоа нивно срамно спасување за да не испаднат цела власт беше замешана! Уште Обама немаше изреагирано. Не бе ич не се политички клуб! Туку треба сега кога ќе дојдат во Битола убаво да бидат пречекани!
Немој бе! Најмногу ми е криво што и по Аџиристе и неговата арамиска багра на чело на ффм дојде она педерчено Илчо со иста таква багра! Па за инцидентот кога влеговте на теренот треба цела сезона да биде казнет миравци, правилно треба да игра пред празни трибини, а знам дека ќе поминат без ништо! Исто жалам дека на цел студ се закренавме тогаш да одиме пред ффм да урламе против Хари а тие седеа дома и си ги прчеа со образложение дека несакале да се мешаат во партиско - политички работи а зад цело тоа нивно срамно спасување за да не испаднат цела власт беше замешана! Уште Обама немаше изреагирано. Не бе ич не се политички клуб! Туку треба сега кога ќе дојдат во Битола убаво да бидат пречекани!

. (се надевам реален
) А тоа детето @CyberRider најљубезно те замолувам да не ме замараш а посебно не на темата на Пелистер please деца не ми се предизвик а ме замараш со некои детски приказни и мислења.Оди на таа тема на миравци замарај ги нив ,аман те молам не удај леле мозокот парче ми го напрај
. Добро дете така е ама мани се од темата.Сега ке ви ги менвале таблиците на колите од SK во SKP (скопски куро пушачи)
.