на овој фацата му ја има секаде по порталите, џабе си му ја сокрил.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако, јас да си ја напрам та работа.на овој фацата му ја има секаде по порталите, џабе си му ја сокрил.
Ние сме навивачи а не певалки за по свадби за тоа има цигани шо пејат по паркови и ресторани а ете и една н.г. групаЧеститки од „1000„ комити. Кога во Битола ќе се направи ова. Ооо, упс па Пелистер немаат 1000 навивачи![]()
Ова е вистината само мала исправка тие што имаа срце и пробаа да не нападнат го примнаа писмотоКомити претепани не каменувани ! Сите ваши напади беа само со камења немавте СРЦЕ да се приближите каменковци,а тие неколку шо дојдоја го примија,Чкембари против Албанци,ЕБР,КОМИТКИ, на туѓ терен.Не ви се исплашивме 2сати низ град ви шетавме,најмасовно гостување до сега во историјата на првенствена утакмица и имате уште лице да јадите лајна ?И преку редари пробвате да украдите еден бајрак хахаххаха
DENESKA VO TETOVO KE GORI
Кога ова? Како?
Toni немој после да кажеш дека не сте навредувале, почнавте со УЧК, Мртов каур добар каур, Каурски пички, Тоше педер, срамота алал да ви е!
Ти да не не слушаш добро, па тоа не беа Баљистет...обичната публика викаше тоа, они не викаат така..немој такви работиToni немој после да кажеш дека не сте навредувале, почнавте со УЧК, Мртов каур добар каур, Каурски пички, Тоше педер, срамота алал да ви е!