Сакам да кажам дека не е потребно да земеш претплата за да добиеш телефон кој е 50е поскап од малопродажба. Но тоа не е случај само со Оне. Генерално, сите три провајдера имаат многу лоша ценовна понуда за телефони кога се работи за мала претплата, т.е. цените се искалибрирани за најмалите S претплати да бидат како во мобилара. Конкретно: Samsung Galaxy Mini II е 8000 во Оне.Како мислиш без обврски па и јас го продавам без обврски тој што ќе го земе нема никаква обврска кон оне едноставно ќе има нов телефон а обврската е моја да останам на таја претплата две години
Ti pisav pp2900, MI TREBA KAKO VTOR TEL., za contaktite, samo mi e strav deka ke bide baven imam skoro5000 vo Outlook, a ne znam kako sso Android da gi sinhroniziram
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 08:24 ---
1450 e maskata i stakloto za displejot....
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 09:06 ---
koja ti e poslednata cena za pLANTRONICSot? moze li za 500?
KOGA DA se najdeme utre, ponedelnik da ja zemam? jas sum vo bunjakovecProdavam plantronics slusalka, nova vo kutija
cenata e 800denari
ti pisav pak pisi mi tuka na pp ili na mail nikola_bb@hotmail.comKOGA DA se najdeme utre, ponedelnik da ja zemam? jas sum vo bunjakovec
koga moze da go vidam? jas sum vo Bunjakovec , mi odgovara posle 15h, 070227022Ti pisav pp
Jas imam iphone 3gs 16 gb ist ko novНекој да ми шитне iPhone 3G или iPhone 4?
Пишете тука и/или по ПП.
ако даваш 5000 за нов сосе гаранција пиши ми ППБарам ваков, нов Nokia C5.....само во Т-мобиле го има ама цената ми изгледа некако нереално висока, само телефонот е 8000....може некој совет, продавница, нешто....!?
koga moze da go vidam? jas sum vo Bunjakovec , mi odgovara posle 15h, 070227022Продавам Сони Ериксон Аспен, 5000 денари. Сочуван, не е паднат, нема гребнатика и не е многу користен
Мислев дека реалната цена му е меѓу 3-4000, може грешам, уште барам телефони....гаранцијата ти значи колку време и од кого (во смисол продавница, салон, не знам...)?ако даваш 5000 за нов сосе гаранција пиши ми ПП