Вашиот бугарски приjaтел е пиjaн и му е скучно

• Креатор на темата Креатор на темата DogWhisperer
  • Време на започнување Време на започнување
Шест кокошки с'м заклала,
руино вино с'м налјала.
Дојди либе по вечерја,
чакаме те за вечерја.
Дојди либе по вечерја,
чакаме те за вечерја.

Таз вечер с'м подредила,
краката с'м си измила.
Хем са бели,хем дебели,
хем са сл'нце не видели.
Хем са бели,хем дебели,
хем са сл'нце не видели.

Гаштите с'м си изпрала,
сношти вечер на канала.
Хем са прани , хем с'драни,
хем ги носја разкопчани.
Хем са прани , хем с'драни,
хем ги носја разкопчани.

По-трудно е да пиша на македонски. Не, че не мога, просто ми е по-лесно на татарски :D Все пак с'м татарин. Предците ми са били с др'пнати очи, дошли сме от степите, ама тука като ни раждат родителите ни ни правјат пластични операции, за да приличаме на вас, античките, за да ви откраднем историјата :D
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 10:12 ---

Ако питаш мен, нито Скопие може да е главен град, нито Софија. Главен град Брјуксел ште да е :D
труден си?? ај со лесно да ти е....само тоа те разбрав......шо има врска антички,операција,очи и друго со то шо прашав дали можи да пишуваш за да се разбериме ??! шо ми е гајле дали си татарин или марсовец - пиши да те разбериме ако сакаш да комуницираш иначе ќе ти биде скучно цело време

Jaс излизам, ке се видам со пријателите ми татари во паркот, кој е близо до мојата шатра (танта) тука :D Хајде хубав ден, антички! До вечерва :D
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 10:23 ---
труден си?? ај со лесно да ти е....само тоа те разбрав......шо има врска антички,операција,очи и друго со то шо прашав дали можи да пишуваш за да се разбериме ??! шо ми е гајле дали си татарин или марсовец - пиши да те разбериме ако сакаш да комуницираш иначе ќе ти биде скучно цело време
И на македонски, и на б'лгарски, ви разбирам. И вие ме разбирате. :D Така, че сите сме едно. БАЛКАНЛАНДИJA ДО јаПОНИја! :)

Jaс излизам, ке се видам со пријателите ми татари во паркот, кој е близо до мојата шатра (танта) тука :D Хајде хубав ден, антички! До вечерва :D

И на македонски, и на б'лгарски, ви разбирам. И вие ме разбирате. :D Така, че сите сме едно. БАЛКАНЛАНДИJA ДО јаПОНИја! :)
Makedonija Do Tokyooooooooo:D:love:

Пушто козите од спална на испаша пред да излезеш од татрата (шаторот).

како тоа те разбирамејас не те разбирам бре,пиши да те разберам,не кажа шо е то струва,скучно,трудно знам - со лес да ти е.....

Е да, труден е, хормонален дисбаланс име, кутриот. Кизнај кој коњ го опашал па е труден и скучен.

И ние имаме со што да се фалиме:) Кој ја измисли ел.мешалка за ајвар се знае Македонец :D
имаме ама не се фалиме
уствари што ќе ни е мешалката кога ни го зедоа ајварот
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 11:50 ---
tuuuuuuu bre go izbrkavte chovekot:eek: a on preasha koj e samo poubav- makedonecot ili bugarinot:pos:

имаме ама не се фалиме
уствари што ќе ни е мешалката кога ни го зедоа ајварот
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 11:50 ---
tuuuuuuu bre go izbrkavte chovekot:eek: a on preasha koj e samo poubav- makedonecot ili bugarinot:pos:

valuev.jpg
mu kazah dek se oni najubava hora tatarceta:D

Абе вие 12 страни сте отерале. :pos:

а ти што се забаи толку?:confused:
си пропуштил прилично....ништо сега.. ќе чекаме довечер да се врати пивнат- па и ти вклучи се;)

а ти што се забаи толку?:confused:
си пропуштил прилично....ништо сега.. ќе чекаме довечер да се врати пивнат- па и ти вклучи се;)
Ми се скурч...скучни де.:pos:

John Atanasoff was born on October 4, 1903 in Hamilton, New York to an electrical engineer and a school teacher. Atanasoff's father, Ivan Atanasov was born in 1876 in the village of Boyadzhik, close to Yambol, Bulgaria. While Ivan was still an infant, Ivan's own father was killed by Ottoman soldiers after the Bulgarian April Uprising.[5] In 1889, Ivan Atanasov emigrated to the United States with his uncle. Atanasoff's mother, Iva Lucena Purdy, was a teacher of mathematics.
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 08:00 ---

Спав, правив мрсни нешта со една татарка ... Многу нешта :D
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 08:01 ---
Татарите веке сакаме да получаме македонски пасош. Кажете ми каква е процедурата, нали веке ви питав, а не ми казахте :D
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 08:03 ---

Смејте се, ама сум сигурен дека на Балканите сите сме биле еден народ (само без грците, които се доријци), ама са ни разделили през годините нарочно, за да не сме силни. Иначе штјахме да сме држава с територијата на Франција, којато има единно население и штјахме да сме велика сила. :)
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 08:04 ---

Башта ти, мајка ти и баба ти!
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 08:05 ---

Да. От к'де идва името ни на бугарите? От Богари, т.е. хора на Бога. :)

Мајкати.

аман бе -што стори -уште ли пиеш?!
ќе се напраиш мортус бе до вечер:eek:
Бира нјама, нјама, хеј...

4217_thumb.jpg

Ние бугари не можеме да поднесиме, па уште и пијан.
Кајгана има преку 40к членови и ако сите отвараа теми кога биле пијани и им било досадно...
:tapp: :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom