Вашиот бугарски приjaтел е пиjaн и му е скучно

• Креатор на темата Креатор на темата DogWhisperer
  • Време на започнување Време на започнување
Разкривте ме! :D
Пријатели македонци, антични или с'временни, беше ми много пријатно да си пиша с вас :D Утре пак! :) Б'дете здрави и пријатна неделја ;) Лека ношт от мен! Отивам да с'нувам готини татарки :D
И на нас драг пријател бугар- антички, татарски, словенски, тодорживковски, се чикаме! :)

Разкривте ме! :D
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 00:33 ---
Пријатели македонци, антични или с'временни, беше ми много пријатно да си пиша с вас :D Утре пак! :) Б'дете здрави и пријатна неделја ;) Лека ношт от мен! Отивам да с'нувам готини татарки :D

лека ношт и да го с'нуваш мартин кирилов (карбовски) :D :P

azis_p16.jpg
Е па ти кај го накјде Азис да го постираш.

И ние си имаме еден таков
boki.jpg

Каде и да отидат само не брукаат

Oво е јасно :D Koj e измислил компјут'р'т? Бугарин'т Джон Атанасов! Т'ј, че е јасно :D
без бугариве колку само светов ќе беше неиновативен :place: појма немав дека компјутериве биле бугарски... дојди друже кај нас, подели ни малце од вашата мудрост :cuc:

Jaс не пиja ракија, а уиски. Сепак ние сме во Европската униja. :D Веке сме по-еврпејци и от европејците ;) :D :D :D
Со една нога сте таму бе слепец

Абе ја да ви питам, от бугарските сериали, които ги гледате во Македонија, кој нај-много ви се допага? D
Абе снимивте една добра серија Стаклен Дом ама и таа не е ваша зашто режисерот е Македонец
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 01:12 ---
Скучно ти е а?
Дај едно кутре кога ќе се окучиш,може?
Пијан е тешко му е па самиот се трола

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom