Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И на нас драг пријател бугар- антички, татарски, словенски, тодорживковски, се чикаме!Разкривте ме!
Пријатели македонци, антични или с'временни, беше ми много пријатно да си пиша с васУтре пак!
Б'дете здрави и пријатна неделја
Лека ношт от мен! Отивам да с'нувам готини татарки
![]()
и чеЧенскиИ на нас драг пријател бугар- антички, татарски, словенски, тодорживковски, се чикаме!![]()
Разкривте ме!
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 00:33 ---
Пријатели македонци, антични или с'временни, беше ми много пријатно да си пиша с васУтре пак!
Б'дете здрави и пријатна неделја
Лека ношт от мен! Отивам да с'нувам готини татарки
![]()
зарем и тоа иматеАбе ја да ви питам, от бугарските сериали, които ги гледате во Македонија, кој нај-много ви се допага? D
Е па ти кај го накјде Азис да го постираш.
Oво е јасноKoj e измислил компјут'р'т? Бугарин'т Джон Атанасов! Т'ј, че е јасно
![]()
Измешано со руски дијалектБлгарски моја трет език които го говорја многу добре.
И ние имаме со што да се фалиме
без бугариве колку само светов ќе беше неиновативенOво е јасноKoj e измислил компјут'р'т? Бугарин'т Джон Атанасов! Т'ј, че е јасно
![]()
Со една нога сте таму бе слепецJaс не пиja ракија, а уиски. Сепак ние сме во Европската униja.Веке сме по-еврпејци и от европејците
![]()
![]()
![]()
![]()
tick - tock tick - tock tick - tock tick - tockЛека ношт от мен! Отивам да с'нувам готини татарки![]()
Абе снимивте една добра серија Стаклен Дом ама и таа не е ваша зашто режисерот е МакедонецАбе ја да ви питам, от бугарските сериали, които ги гледате во Македонија, кој нај-много ви се допага? D
Пијан е тешко му е па самиот се тролаСкучно ти е а?
Дај едно кутре кога ќе се окучиш,може?