Кој си ти?

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
зависи од популарноста и мозокот наравно :D
точно дека зависи и од тоа- но нели тие ствараат некој “свој свет“ во кој си живеат - па според она групирање погоре би требало да се во групата мачки- ама изгледа не ќе да е така?!

точно дека зависи и од тоа- но нели тие ствараат некој “свој свет“ во кој си живеат - па според она групирање погоре би требало да се во групата мачки- ама изгледа не ќе да е така?!
да ама оние на пример музичару кои имаат милиони фанови и огромен приход..
а не некој маалски рапер кој само што влетал :)
исто и за писателите, зависи од делата па така и тие можат да си дозволат некои свои правила..
или познати глумци итн.

пола од кајганџииве се кртчиња што се наоѓаат форумов мислејќи се некаков фактор, пошто у живо никој не ги ебава...

Мене пишете ме во кртови
Пред многу години, ме убедуваа дека е добро да се игра лото, бидејќи може нешто да се добие.
Добро, си реков, ајде да уплатам и јас. И кога уплатив си помислив, што ќе ми е оваа работа, ако добијам на тоа лото и станам богат, тоа нема да бидам јас. „ Среќа “ не добив ништо
Од тогаш се поминати многу години, никогаш не сум играл било каква игра на среќа.
Немам никаков капитал, ниту пак сакам да имам и да стекнам нешто. Уште од дете сум воспитан дека ако е човек богат другите ќе ти завидуваат и ќе имаш непријатност. Ако ме прашате кој тип автомобил би го сакал да го купам - одговорот ќе биде - најефтиниот. Омилена изрека ми е:
Omnia mea mecum porto
Инаку другот, алкохоличар, наркоман, живее од државата не ми е својствено
Јас воопшто не пијам алкохол и сам се издржувам од својата работа и никогаш нема да одам во пензија
А за „борба за праведност „ и антиглобалист - да

Кои се всушност тие? Мали слепи животинки, испроектирани од Мајка-Природа токму онака да не се во состојба да видат ништо подалеку од носот , принудени да живеат под земја хранејќи се секакви безрбетни црви. Ако кртовото секојдневие го нарушите , а кртот го исфрлите да живее на површина на земјата тој повторно ќе почне да рие и да ја копа земјата за да се врати во првобитната средина .​
Процентот на неговиот стекнат капитал се сведува на нула.
Нивно мото. Да се напие, најаде, поспие, «да убие време». Долгорочни цели кај него не постојат .​
Финансиски цели. Отсуствуваат од корен.​
Финансииите за оваа група луѓе – се случајните заработки,кои стигаат толку колку да не умрат од глад , а во однос на финансиските им можности – целосна слепота.​

DAMN текстов најпрецизно опиша 90 посто од македонската младина! :eek:

пола од кајганџииве се кртчиња што се наоѓаат форумов мислејќи се некаков фактор, пошто у живо никој не ги ебава...

зш..?, форумов не е "у мртво"... и за овде треба ум ако сакаш да си фаца. и ко ке видиш - тесно е помеѓу реалноста и виртуелава..

зш..?, форумов не е "у мртво"... и за овде треба ум ако сакаш да си фаца. и ко ке видиш - тесно е помеѓу реалноста и виртуелава..
какви придобивки ќе имаш од тоа да си „фаца“ на форум? лакови, допаѓања, трофеи?

какви придобивки ќе имаш од тоа да си „фаца“ на форум? лакови, допаѓања, трофеи?

па една од придобивките сам ја кажа... овде човек може да биде она што во реалноста не може. Но, ако умее!
Ако не, и овде ќе биде прегазен од хејтерски сеир :)

па една од придобивките сам ја кажа... овде човек може да биде она што во реалноста не може. Но, ако умее!
Ако не, и овде ќе биде прегазен од хејтерски сеир :)
ах, ако е тоа некаква придобивка, нека биде така :свиркам:

Мислам дека во класификацијава недостигаат овци како ендемски вид типичен за Македонија и тоа со античко потекло и педигре:D
А тоа дека сме сите мачори е повеќе од јасно нема простор за сомнеж :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom