Другарска љубов меѓу машко и женско... има или слабо?

Paramour

Distinctively Different
Член од
6 октомври 2012
Мислења
125
Поени од реакции
71
Каква другарска љубов. Ако женското е некоја јака риба машкото во прво прилика би ја легнал да може. Додуша освен ако женското не е ептен асиметрична фаца и тело, ниедно машко не би се мислело многу барем еден блоуџоб да добие

Член од
14 мај 2011
Мислења
374
Поени од реакции
388
Каква другарска љубов. Ако женското е некоја јака риба машкото во прво прилика би ја легнал да може. Додуша освен ако женското не е ептен асиметрична фаца и тело, ниедно машко не би се мислело многу барем еден блоуџоб да добие
За блоуџоб ич не е битно колку е симетрична, и онака ќе ја гледаш во тилот, ќе зјапаш во таванот или ќе мижиш. Во краен случај ако си толку загорен, за таква услуга или задоволство не мора ни да е женско :sneaky:

Назад на тема, другарство и другарска љубов помеѓу машко и женско се можни. Па дури и да се случи и некој „бенефит“, после е можно другарство. Можеби по исклучок, а не по правило, но МОЖНО е :)

Paramour

Distinctively Different
Член од
6 октомври 2012
Мислења
125
Поени од реакции
71
За блоуџоб ич не е битно колку е симетрична, и онака ќе ја гледаш во тилот, ќе зјапаш во таванот или ќе мижиш. Во краен случај ако си толку загорен, за таква услуга или задоволство не мора ни да е женско :sneaky:

Назад на тема, другарство и другарска љубов помеѓу машко и женско се можни. Па дури и да се случи и некој „бенефит“, после е можно другарство. Можеби по исклучок, а не по правило, но МОЖНО е :)
абе се е психата, не е до тоа кај ќе гледаш :rolleyes: можда некоја гица прасица и Анџелина Џоли не прават технички разлика ако не гледаш, ама мозокот го ствара задоволството... кој ќе помислиш која ти го пуши... очите ќе ги излажеш ама мозокот не можеш да го праеш мутав :свиркам:

Член од
14 мај 2011
Мислења
374
Поени од реакции
388
абе се е психата, не е до тоа кај ќе гледаш :rolleyes: можда некоја гица прасица и Анџелина Џоли не прават технички разлика ако не гледаш, ама мозокот го ствара задоволството... кога ќе помислиш која ти го пуши... очите ќе ги излажеш ама мозокот не можеш да го праеш мутав :свиркам:
Ова, извини, веднаш ме асоцира на „уради сам“ :D

Paramour

Distinctively Different
Член од
6 октомври 2012
Мислења
125
Поени од реакции
71
Ова, извини, веднаш ме асоцира на „уради сам“ :D
абе ти реков, зависи од степенот на фантазија што го поседуваш :rolleyes: ја не можам да го лажам мозокот, не ме бидува за лажење, одма ме фаќа мозоков како се смешкам под мустаќ :(

Член од
14 мај 2011
Мислења
374
Поени од реакции
388
Чекај сега, не си ми јасен во врска со темата. Значи, велиш се е до психата, а од друга страна пак исто така се буниш „ма каква другарска љубов, ако е добра риба итн....“ Ами нели тогаш потпаѓаш под влијание на „телото“, т.е. оној доле ти вели, заеби го оној горе. Мозокот ти знае дека ти е другарка и дека го ризикуваш другарството „ден потоа“, а сепак... Ништо не те разбирам :confused: ;)
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 01:05 ---
Или психата нема многу врска со мозокот (?). Не сум експерт по тие прашања :cool:

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Мозокот на сингл машките работи под фреквенција која секој пар цицки и гз го транслатира во потенцијален секс објект.
Кога ќе си најдат девојче кога ќе се спастрат тогаш се рает.
Тоа е така зошто кај човекот најосновниот биолошки импулс му е да ја најде својата сродна половина.

После стави ги ако сакаш во иста туш кабина со голи кварцани чирлидерки што се сапуњаат немаат галје... верни ќе си останат.

Темава мислам?!
Чисто срање...

Paramour

Distinctively Different
Член од
6 октомври 2012
Мислења
125
Поени од реакции
71
Чекај сега, не си ми јасен во врска со темата. Значи, велиш се е до психата, а од друга страна пак исто така се буниш „ма каква другарска љубов, ако е добра риба итн....“ Ами нели тогаш потпаѓаш под влијание на „телото“, т.е. оној доле ти вели, заеби го оној горе. Мозокот ти знае дека ти е другарка и дека го ризикуваш другарството „ден потоа“, а сепак... Ништо не те разбирам :confused: ;)
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 01:05 ---
Или психата нема многу врска со мозокот (?). Не сум експерт по тие прашања :cool:
едноставно е бе срцка. Нема машко што нема да ја легне другарката ако му се укаже прилика (освен ако не е некоја гроб), какво другарство каков ризик, тогаш све паѓа у вода, се прашуе оној доле :cool: ама оној горе не можеш да го излажеш ако цурата не чини. као што реков пак зависи фантазија колку имаш, ама има некоја граница :cool:
да немаше :drk: ќе имаше иста вредност како ебењето... ама :unsure:

Член од
14 мај 2011
Мислења
374
Поени од реакции
388
Мозокот на сингл машките работи под фреквенција која секој пар цицки и гз го транслатира во потенцијален секс објект.
Кога ќе си најдат девојче кога ќе се спастрат тогаш се рает.
Тоа е така зошто кај човекот најосновниот биолошки импулс му е да ја најде својата сродна половина.

После стави ги ако сакаш во иста туш кабина со голи кварцани чирлидерки што се сапуњаат немаат галје... верни ќе си останат.

Темава мислам?!
Чисто срање...
Хе-хе, се сложувам со последните два реда.

А тоа пред последнит два реда, ако може да го транслатираш на поразбирлив јазик :))))). Мислиш, кога ќе со го најдеш вистинскиот партнер, после си имун на сите други?
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 01:20 ---
едноставно е бе срцка. Нема машко што нема да ја легне другарката ако му се укаже прилика (освен ако не е некоја гроб), какво другарство каков ризик, тогаш све паѓа у вода, се прашуе оној доле :cool: ама оној горе не можеш да го излажеш ако цурата не чини. као што реков пак зависи фантазија колку имаш, ама има некоја граница :cool:
да немаше :drk: ќе имаше иста вредност како ебењето... ама :unsure:
Благодарам, срцка ;), на трпението и елаборирањето.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Ај едно прашање еве за вас да размислите:

Што ако 2цата се најдобри другари, знаат се` за себе, комуницираат голем дел од денот и нешто ги привлекува меѓу себе, но никако да бидат заедно. На пример. Еве да земеме машкото пробува нешто со нејзе, она за момент го прифаќа, но потоа го одбива. После тоа, машкото за некој краток период не пишува, не комуницира со девојката, но таа повторно му пишува долги текстови како си го поминала денот и многу работи во детаљи. Пишува колку и е тешко, се кае за многу работи, а дечкото знае дека ако проба нешто со нејзе, повторно ке биде одбиен. Можеби девојката сака да остане со него како пријател се` додека не дојде време за мажење/женење па да бидат среќни? Можеби не го ни сака, но сака да останат пријатели. Ако е ова второто, зошто би сакала да останат пријатели? Што треба да направи машкото? Да се откаже од нејзе или да комуницира, но дистанцирано од нејзе. Или да зборат како и порано? Што е всушност целата поента?

Член од
14 мај 2011
Мислења
374
Поени од реакции
388
да не се наљути срцка, можеби поинаку тоа го замислуваше :(
Какво лутење срцка? Јас абер си немам од „тие“ работи. Убаво што ми објасни :)
Вистинско другарче :pipi:
Гледаш дека е можно другарство? (Јас сум пола Влаинка :P)
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 01:44 ---
Ај едно прашање еве за вас да размислите:

Што ако 2цата се најдобри другари, знаат се` за себе, комуницираат голем дел од денот и нешто ги привлекува меѓу себе, но никако да бидат заедно. На пример. Еве да земеме машкото пробува нешто со нејзе, она за момент го прифаќа, но потоа го одбива. После тоа, машкото за некој краток период не пишува, не комуницира со девојката, но таа повторно му пишува долги текстови како си го поминала денот и многу работи во детаљи. Пишува колку и е тешко, се кае за многу работи, а дечкото знае дека ако проба нешто со нејзе, повторно ке биде одбиен. Можеби девојката сака да остане со него како пријател се` додека не дојде време за мажење/женење па да бидат среќни? Можеби не го ни сака, но сака да останат пријатели. Ако е ова второто, зошто би сакала да останат пријатели? Што треба да направи машкото? Да се откаже од нејзе или да комуницира, но дистанцирано од нејзе. Или да зборат како и порано? Што е всушност целата поента?
Трпение-спасение. Со време се ќе си дојде на место :)

Paramour

Distinctively Different
Член од
6 октомври 2012
Мислења
125
Поени од реакции
71
Какво лутење срцка? Јас абер си немам од „тие“ работи. Убаво што ми објасни :)
Вистинско другарче :pipi:
Гледаш дека е можно другарство? (Јас сум пола Влаинка :P)
срцка само полека, немој со ова да ми се избациш у јавност, ќе ми ја нарушиш репутацијата на хартбрејкер:pipi:за мене другарка е само хиеархиска титула на пирамидата до целосно заведување :pipi: јас сум пола антички македонец, пола од зад карпатите :)

Член од
14 мај 2011
Мислења
374
Поени од реакции
388
срцка само полека, немој со ова да ми се избациш у јавност, ќе ми ја нарушиш репутацијата на хартбрејкер:pipi:...
Напротив, колку повеќе се декларираш дека си принципиелен другар, толку повеќе ги провоцираш да те натераат да си ги погазиш принципите :P ноу демиџ дан :cool:

Член од
21 септември 2012
Мислења
12
Поени од реакции
9
_Mortred_ кад тад ќе се скара со жена му, или ќе му стане малку монотоно можеби, спремна си пак да го ебеш другарството, ради тоа што ептен се разбирате и покрај моменталната негова состојба и ситуација?
Па, не би требало...:unsure:

Kajgana Shop

На врв Bottom