H
Hip.Hop_MKD
Гостин
Ти да не си од Агенција за Статистика, цело време некој такви прашања тераш?Aбе да ве питам jaс, колко процента от македонците сте атеисти?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти да не си од Агенција за Статистика, цело време некој такви прашања тераш?Aбе да ве питам jaс, колко процента от македонците сте атеисти?
Ти да не си од Агенција за Статистика, цело време некој такви прашања тераш?![]()
Па шо не дојдеш во Македонија да прашаш?НеПросто с'м журналист и с'м по принцип по-лјубопитен от необходимото
![]()
оти бре мене ме прашуваш?
јас сум верник![]()
друже, ако дојдеш при нас одма ќе се промени пропорцијата на просечното IQ кај нас во однос кај вас. подобро не доаѓајИ този не е от симпатичните
--- надополнето: 6 октомври 2012 во 23:45 ---
Jaс, ако ме сакате, сум готов да доjда при вас да живеам. Само ме е страх да не ми викате татарин, че тогава ке се јадосам![]()
Нема жена, геј е..А жена ти вјарна ли ти е?![]()
жена пријателе не мешај овде- оти сум бетер од муслиманитеА жена ти вјарна ли ти е?![]()
Минатата недела имав гости од Пловдив и ко добар домаќин ги однесов да го видат Скопје, па на кафе, кафанче некое ова она....Им се допадна се, дури ме зачудија викаат Скопје поубаво и од Софија билоБев и јас кај нив на гости скоро исто добар дочек, горе доле исти народ сме и не знам зошто некако многу поблиску сме со Србите отколку со Бугарите...Секоја чест за дарежливите Бугарки, па и нашите нека се метнат како нив
))
Нјама лошо, и те са хора. Абе во Македонија как сте отнасјате к'м гејовете? Имам предвид, биете ли ги на геј парадите, както в С'рбија?Нема жена, геј е..
Че какво им е на мјусјулманите бе?жена пријателе не мешај овде- оти сум бетер од муслиманите![]()
Ми какво да се прави, пич с'мЈас се откажувам од овој како Google е, го прашуваш нешто тоа ти вади уште милијарда..
Ми какво да се прави, пич с'м![]()
Ќе му се прошири и анусната проппорција ак дое при насдруже, ако дојдеш при нас одма ќе се промени пропорцијата на просечното IQ кај нас во однос кај вас. подобро не доаѓај