Вашиот бугарски приjaтел е пиjaн и му е скучно

• Креатор на темата Креатор на темата DogWhisperer
  • Време на започнување Време на започнување
images
trifon-ivanov.gif

брлииииииииив си озбилно
:pos::pos::pos:

И този не е от симпатичните :(
--- надополнето: 6 октомври 2012 во 23:45 ---

Jaс, ако ме сакате, сум готов да доjда при вас да живеам. Само ме е страх да не ми викате татарин, че тогава ке се јадосам :D
друже, ако дојдеш при нас одма ќе се промени пропорцијата на просечното IQ кај нас во однос кај вас. подобро не доаѓај

Минатата недела имав гости од Пловдив и ко добар домаќин ги однесов да го видат Скопје, па на кафе, кафанче некое ова она....Им се допадна се, дури ме зачудија викаат Скопје поубаво и од Софија било :) Бев и јас кај нив на гости скоро исто добар дочек, горе доле исти народ сме и не знам зошто некако многу поблиску сме со Србите отколку со Бугарите...Секоја чест за дарежливите Бугарки, па и нашите нека се метнат како нив :)))

Минатата недела имав гости од Пловдив и ко добар домаќин ги однесов да го видат Скопје, па на кафе, кафанче некое ова она....Им се допадна се, дури ме зачудија викаат Скопје поубаво и од Софија било :) Бев и јас кај нив на гости скоро исто добар дочек, горе доле исти народ сме и не знам зошто некако многу поблиску сме со Србите отколку со Бугарите...Секоја чест за дарежливите Бугарки, па и нашите нека се метнат како нив :)))

Всичките изв'н Софија мразјат Софија, заштото е нај-добријат за живеене град и е доста по-ск'п от к'дето и да е било другаде в Б'лгарија :D Софија си е хубав град, има древна историја оште от 3000 години преди Христос. Така, че не ги случај пловдичаните :D

Aко кажа зашто сте по-близки до с'рбите, при условие, че всјачески сте по-близки до нас, ште ми се разс'рдите. :D
--- надополнето: 6 октомври 2012 во 23:56 ---
Нема жена, геј е..
Нјама лошо, и те са хора. Абе во Македонија как сте отнасјате к'м гејовете? Имам предвид, биете ли ги на геј парадите, както в С'рбија? :D
--- надополнето: 6 октомври 2012 во 23:57 ---
жена пријателе не мешај овде- оти сум бетер од муслиманите :mad:
Че какво им е на мјусјулманите бе? :D И те са хора :D

Јас се откажувам од овој како Google е, го прашуваш нешто тоа ти вади уште милијарда подпрашања..

друже, ако дојдеш при нас одма ќе се промени пропорцијата на просечното IQ кај нас во однос кај вас. подобро не доаѓај
Ќе му се прошири и анусната проппорција ак дое при нас :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom