Вашиот бугарски приjaтел е пиjaн и му е скучно

• Креатор на темата Креатор на темата DogWhisperer
  • Време на започнување Време на започнување
Зашто? Да не сте сите македонци како Александар Великиот :D :D :D
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 00:03 ---

Не знам какво значи пич на македонски, ама на б'лгарски е равностојно на англијската дума DUDE :D Иначе какво е пичка на ср'бски - знам :D
Еј пич, немаме сите македонци кур како Александар Великиот, имаат некои што им се и како на коњот негов
aco-se-digna-1.jpg

Лошо е да мрзиш еден цел народ, од сите има и луѓе и нелуѓе. Политиката е крива за се... :)

Aбсолјутно с'м с'гласен :D Aма все пак, ако не се мразим, ште е много скучно на Балканите :D :D :D
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 00:13 ---
:vozbud: пич от класа :vozbud:

Oва чалга аз не ја знаев до този момент :D Вие сте по-чалгари и от чалгарите бе ;D

Абе ја да ви питам, от бугарските сериали, които ги гледате во Македонија, кој нај-много ви се допага? D

После ќе прашаш кој има поубав мозок, србите бугарите или македонците...:pos:

Не мислев на Бугарите, немам ништо Бугарско..:D

Oво е јасно :D Koj e измислил компјут'р'т? Бугарин'т Джон Атанасов! Т'ј, че е јасно :D
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 00:18 ---
Ова од Турците те научија вака или циганчињата од красна пољана :D
Не мога да повјарвам, че в Македонија знаете, че има квартал в Софија, наречен Красна Полјана, в којто има цигани :O Изумјавате ме :D

Oво е јасно :D Koj e измислил компјут'р'т? Бугарин'т Джон Атанасов! Т'ј, че е јасно :D
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 00:18 ---

Не мога да повјарвам, че в Македонија знаете, че има квартал в Софија, наречен Красна Полјана, в којто има цигани :O Изумјавате ме :D
Се се ама од кај го ископавте ова бе(тоа R -to свртено или кога сте ја преведувале латиницата у огледало сте ја гледале :pos:

Разкривте ме! :D
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 00:33 ---
Пријатели македонци, антични или с'временни, беше ми много пријатно да си пиша с вас :D Утре пак! :) Б'дете здрави и пријатна неделја ;) Лека ношт от мен! Отивам да с'нувам готини татарки :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom