Derby Della Madoninna / Милан - Интер / 07. 10. ’12 / 20:45h

Кој ќе победи на првото Миланско дерби сезонава (нерешено неаме као опција)?

• Милан

Гласови: 54 41,5%
  • Интер

Гласови: 76 58,5%

• Вкупно гласачи
    130
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Иф мајн калкулејшнс фор МиЉан ар korekt, би требало Интер да ја тепа оваа. АКо се случи обратното, ке изјавам дека „не мора ништо да значи де“...:icon_mrgr:

Но, морам да нагласам, дека ова е едно од ретките дерби дуели каде што не ми е гајле за исходот на мечот.

Уште повеќе што нема да го гледам. Како што не сум го гледал уште од времињата Sevceнко ко ги решаваше дуеливе.

Нека има добар ногомет. Кој, како што кажав, нема да го гледам.

АМа ке ја развивам мојата експертиза во врска со дербиво на флешscore. Лајк ол евридеј нормал гајс :)

Comandini.jpg

Comandini.jpg

FEDERRICO_GIUNTI.jpg
sheva.jpg
sheva.jpg

SERGINHO.jpg

туку колку Миланези гласаа во анкетата за победа на Интер чисто поради инает на Берлу да им земе засилувања на зима ? :pos:
Пола гласови ви се од фанови на јуве... :D хаха него шала на страна Берло обавезно ке земе нешо на зима...али само ако е за без пари.. :D

Една титула од... ЛЕ? :D
Таа титула ти е исто ко на фон да дипломираш, диплома е за диплома ама не ја признаваат сегде и многу со скептицизам гледат кон неа. :D

п.с. Ни на фифа не сме јаки... :confused:

Море ќе ве згазиме ко тие завчера со Партизан дресовите што ги газевме, гол со пета на Кутињо!

Море ќе ве згазиме ко тие завчера со Партизан дресовите што ги газевме, гол со пета на Кутињо!
Абе кур се тресе у ладна вода,интер ќе го победел сакатиот сезонава Милан,ес де ес побараа интерпелација за изгласување на доверба на владата. Едно чудо подвизи неделава.

Можна формација Интер -
INTER (3-5-2): . Handanović, Ranocchia, Samuel, Juan Isus, Zanetti, Gargano, Cambiasso, Nagatomo, Coutinho, Cassano, Milito

Овој натпревар очекувам да има многу голови и се надевам дека ќе биде неизвесен до самиот крај. Му давам минимална предност на Интер, за нијанса ги сметам моментално подобри од Милан, но останува да видиме како ке се одвиваат работите :)

Милан е послаб од лани,тоа е сигурно,но не значи дека сигурно ке победи Интер.
И лани Интер беше послаб од Милан па 2 пати победи,така да никад ова дерби неможе да се прогнозира иако секогаш има благ фаворит.Јас си типувам победа на мојот тим Интер,ние влеговме во победнички ритам ,додека Милан уште ја бара својата форма.

Можна формација Интер -
INTER (3-5-2): . Handanović, Ranocchia, Samuel, Juan Isus, Zanetti, Gargano, Cambiasso, Nagatomo, Coutinho, Cassano, Milito
:pos:
Него, ироничен беше Мац не му се нафрлувајте одма, се заебаваше со Џимеј. Не е ретардиран мечот со Нефчи да го зема за мерило.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom