Derby Della Madoninna / Милан - Интер / 07. 10. ’12 / 20:45h

Кој ќе победи на првото Миланско дерби сезонава (нерешено неаме као опција)?

• Милан

Гласови: 54 41,5%
  • Интер

Гласови: 76 58,5%

• Вкупно гласачи
    130
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дете ај одеби жити се и без тоа тролаш кога лупаш глупости за играч што два пати си го видел на терен,и си го прочитал 5-6 пати сезонава на лајвскор дека дал гол.

Иначе онтопик,што да се каже интер се мизерија,милан поголема.....типувам на икс тоест ќе типував ама тој што ја отворал темава многу добро ја отворил и не ни оставил таква опција нали.:icon_lol:

Имаме некој нервозен пред дербито... :свиркам:
Добро,другар жалам што пишував на твојот форум,односно твојата тема....

Он-топик минатата сезона беа мизерија Интер,а вие бевте во топ форма, што се случи? :icon_lol:

Имаме некој нервозен пред дербито... :свиркам:
Добро,другар жалам што пишував на твојот форум,односно твојата тема....
Ни малку,сезонава I couldn't care less ни за Милан а посебно за интер,само е глупо да читаш како некој сака да мудрува за играч што не го ни гледал. Е така пријателче биди ми поздравен и евтината провокација пикни си ја во гз. :)

Ни малку,сезонава I couldn't care less ни за Милан а посебно за интер,само е глупо да читаш како некој сака да мудрува за играч што не го ни гледал. Е така пријателче биди ми поздравен и евтината провокација пикни си ја во гз. :)

Сигурно,не сум го гледал. Па секако дека само на некое утакми4е го гледав минатата сезона,не го играа прва постава поради Ибрахимович/Касано и Робињо немаше ни место каде да изигра.Оваа сезона му се поклопија коцките си замина Ибрахимович и Касано и има место да игра колку сака!
Но,сепак е во врвна форма (за мене значи животна форма) :icon_lol:.
Прими го поздравот назад и смири ги хормоните малце (те сфаќам владее еуфорија пред дерби).

Говориш ко вистински Росонер... :cool:
Те молам праи разлика од дечишта што навиваат само кога победува клубот...и права фанови кој се секогаш тука за клубот...

Што е најтрагично , се убивме од јадење гоBна како ќе ги утепаме и на крај осеќам ќе си го попиеме 1-0 она шалабајзерсконо ....:D

Како и да е - FORZA INTER !!!!!!!!!!!!!!

Говориш ко вистински Росонер... :cool:
Знам,Берлускони ми е чичко,многу си го сакаме тимот и двајцата. :)
--- надополнето: 6 октомври 2012 во 12:09 ---
Те молам праи разлика од дечишта што навиваат само кога победува клубот...и права фанови кој се секогаш тука за клубот...

:facepalm:

Jas ja igrav gg3+ :D

Samo tolku imam da kazham. Bi rekol deka sakam i tepachka, ama premnogu mladi igrachi imaat dvete strani, ne znaat ushte shto znachi derbito... Taka da - gg3+

<3

Милан само на ФИФА се јаки, зашто Пато уште им е ѕвер и неповреден таму.

Ги газиме и почињаме поход кон тројната титула!

Денот и сатот се наближуваат од нерешено абер нема сеуште највероватно така и ке биде со тоа што како што доаѓа времето се повеќе сигурно е дека нерешено нема да биде... со повеке информации утре

Милан само на ФИФА се јаки, зашто Пато уште им е ѕвер и неповреден таму.

Ги газиме и почињаме поход кон тројната титула!
Една титула од... ЛЕ? :D
Таа титула ти е исто ко на фон да дипломираш, диплома е за диплома ама не ја признаваат сегде и многу со скептицизам гледат кон неа. :D

п.с. Ни на фифа не сме јаки... :confused:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom