А1 Македонија (VIP)

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Типично македонска работа... Нашле па зашле.

1. Имаш 1.000 минути за разговор. Освен ако не си некој бизнисмен или го користиш мобилниот наместо скајп - тешко дека ќе ги потрошиш.
2. Се тарифира на минута, точно. 1:52 = 2 минути во оваа тарифа. Ама тоа дека ти одземаат минута за ако вртиш, а не го добиеш тој што го бараш - тропаш глупости.
3. Исто така имаш и 1.000 пораки. Дури и да ги користиш како chat - пак е тешко да се потрошат.
4. Интернетот кај мене е 3 Mb/2 Mb dl/ul во просек. Така да аргументот ти е невалиден. Башка и после надминување на тие 1.000 MB само се намалува брзината на 64/64, не доплаќаш ништо.
5. Ако мислиш дека е преебување што плаќаш само 555 денари, а користиш пакет што во T-Mobile би чинел 2.000 денари, ондак да - МНОГУ си во загуба.

n00b.
Памти,запишувај или не бриши разговори за тоа кај се јавуваш кој ти се јавува,кој повик не ти бил воспоставен.на кого колоку пораки си пратил колку ти останале
Прави го ова 1-3 дена при тоа проверувај си ја сметксата на интернет,а до тогаш немој да зборуваш на памет

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Памти,запишувај или не бриши разговори за тоа кај се јавуваш кој ти се јавува,кој повик не ти бил воспоставен.на кого колоку пораки си пратил колку ти останале
Прави го ова 1-3 дена при тоа проверувај си ја сметксата на интернет,а до тогаш немој да зборуваш на памет
Човеку еве ја не сум корисник на ВИП , ама ова е најдобрата понуда на пазарот. Инаку ниту еден оператор нема connection fee, ниту пак има цена на воспоставување на повик, туку тарифирањето е на 60 секунди или на 1 минута како сакаш и кај кој оператор сакаш.

Fringe

Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Човеку еве ја не сум корисник на ВИП , ама ова е најдобрата понуда на пазарот. Инаку ниту еден оператор нема connection fee, ниту пак има цена на воспоставување на повик, туку тарифирањето е на 60 секунди или на 1 минута како сакаш и кај кој оператор сакаш.
Мило ќе ми биде ако е ако е така,крајот на месецот ќе покаже!

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Ако ти си до толку параноичен - слободно прави го тоа. За мене не се секирај.
Но исто-така и не ме обвинувај дека зборам на памет, затоа што НИКОГАШ не зборам на памет. Види ги моите постови во темите за хардвер, софтвер, интернет провајдери и ќе сфатиш.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.884
Од секогаш сметката за S тарифата е била 235 ден никогаш 200, а на сајтот пишува дека со ддв е 200 ден, a брат ми веќе 3 години плаќа толку заедно ни се со мојата на иста фактура. o_O
Инаку не се искористуваат ни тие 200, оти бројот го користи само за звонење на еден број со кој има бесплатни минути.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
472
Поени од реакции
292
Првпат сум корисник на Вип од 1 септември и ја ставив роденденската тарифа, значи задоволен сум ептен од услугата низ град супер е мрежата(за Скопје мислам ) во село одалечено 50 км од скопје до 10 септември ми паѓаше мрежата ама сега викендов бев и екстра беше со сите црти(најверојатно ја подобриле мрежата (y) )
1.За овој месец ми дојде сметка од 470 ден заради тарифирање од 25.08.2012 до 24.09.2012 ВКУПНО СО ДДВ ( Многу корекно :cenzura: )
2.Ја тестирав понудата и запишував на почетокот и точно колку минути ќе зборам толку ми се одземаат од on line сметката (не крадат).
3.Интернетот е добар кога сакам до сега сум немал проблем и го споредувам со андроид софтверот и исто покажува ( +/- кВ :) ИМА 1048576 кВ)
4.Колку и да пишувате СМС никад нема да ги потрошите, не се жалите (Па уште ќе ви украдат, заради тоа се ставени 1000 смс знаат дека никогаш нема да ги потрошиш а не па да ги надминеш:D )
* НЕ РАБОТАМ ВО НИТУ ЕДНА КОНКУРЕНТСКА КОМПАНИЈА ЗА МОБИЛНА ТЕЛЕФОНИЈА :ROFLMAO:
КОЛКУ И ДА ЗБОРИТЕ СИТЕ ЗНАЕТЕ ДЕКА ОВАА РОДЕНДЕНСКА ПОНУДА Е НАЈДОБРАТА ПОНУДА ДО СЕГА ШТО НЕКОЈ МАКЕДОНСКИ ОПЕРАТОР ЈА ПОНУДИЛ ОД КОГА ПОСТОЈАТ МОБИЛНИТЕ ТЕЛЕФОНИ. :ROFLMAO:
* СЕКОЈ ШТО НЕ МИСЛИ ТАКА МУ Е КРИВООО И ЗБОРИ ОД ИНАТ ....:LOL:
* АКО НА НЕШТО МОЖАМ НА ВИП ДА ИМ ЗАМЕРАМ ТОА Е ДЕКА ВО СПОРЕДБА СО КОНКУРЕНЦИЈАТА МОРААТ ДА СИ ЈА ПОДОБРАТ МРЕЖАТА ВО ТОА НЕ СЕ НАЈДОБРИ...

Член од
26 ноември 2008
Мислења
18
Поени од реакции
12
Џабе имам 1.000 смс кога не се праќаат... пробав едно 10 пати и џабе

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Кај мене се праќаат не сум имал проблем до сега ни со тоа ни па со повиците

Fringe

Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Од ВИП уште една лоповска работа маме им ебам,и стариот интернет ми го накалемиле да го плаќам.

Член од
22 април 2005
Мислења
1.338
Поени од реакции
505
znaci rodendenskava e top.Jas barem gi kritikuvav vip koga mislev deka ne se vo pravo nesto ali ova sega e top, kolku e ubavo koga ne se sekiras kade zvonis (1000 min kon site) na raat sum

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Баш после роденденскава сакам да висам колку му се долижија на тмоб во корисници

A

Avenger99

Гостин
да си само ти добро е, колку ги има вакви како тебе, што какаат по ФБ или форуми, ги окривува ВИП, а цело време вие сами си ги правите грешките, и после Вип бил крив.
До некаде и криви се како е можно да си имам пуштено сам на себе 2 пораки?

A

Avenger99

Гостин
ајде дај скрееншот од тоа како сам си пратил 2 пораки ?
Договорот ми е склучен на 20.09.2012 а податоци за детален преглед на сообраќај ми дава да видам до 26.09.2012 и неможам да ти покажам иначе 100% сум сигурен дека видов дека 2 пораки пратени на мојот број од самиот себе?!

Kajgana Shop

На врв Bottom