Кико Д.
ULTRAS - way of life
- Член од
- 26 јануари 2010
- Мислења
- 11.435
- Поени од реакции
- 9.676
Другар ти треба да го прочита, не јас.Да се самоцитирам:
Другар ти треба да го прочита, не јас.Да се самоцитирам:
site peat a ti taguvas,nema komu da se raduvas tebe pesna ne te veseli vcera vardar denes miravci...iii vardar od miravci shalala celo skopje seljaci shalalaчкембари ... како ви идеше она вчера вардар денес миравци ?
Очигледно ти не беше на стадион. Второто не дозволија ацаб да се снима. Ама вие треба да изедите трици, ако не ја знајте причината.Моментот на 13.52 кога еден у зелено се тумба надоле . Типот очигледно е дрво ама и стадион по се изгледа не видел, бар не ваков
Очигледно е дека цело видео е од прво полувреме, кај бевте второ? Издишавте тотално а и транспарентите си ги прибравте.
Ama ocigledno od juzna lugjevo se gluvi stom ne ve slusale dobro a?Очигледно ти не беше на стадион. Второто не дозволија ацаб да се снима. Ама вие треба да изедите трици, ако не ја знајте причината.
Се сложувам со тебе.Значи оваа тема е за навивачите и симпатизерите на ФК Пелистер Битола.Затоа ги замолувам сите останати да не ја гнасат темата и да не не замараат со глупи и бедни работи.Тоа што си имаме за разјаснување се разјаснува face to face а не по форуми. Ајде сега адиосоти не одите бе да си ги приберите сестричките од чаир наместо во оваа тема да досадвате?! кираџии во свој град,имате др работи шо треба да ги завршите не ја гнасете темата
ОЛЕ ОЛА ЕВЕ ЈА БИТОЛА, ОЛЕ ОЛА БИТОЛА ДРЖАВА
само грешка има тој шо го праел видеото, ова мислам дека не е Гоце Делчев мостот.