Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Милан не е Милан ако не те изнервира!
Како можеја у последни секунде да го примат голот... ташаци :mad:
Запата ЦИГАНУ пушти се КЛИЗАЧ!

И покрај водството не сум задоволен од играта после 2 от постигнат гол.
Дадоа 2 гола и заспаа, добро Абиати што не извади инаку ќе беше 3-2!

У второ мора да се подобри играта у средината, неможат топка да задржат :confused:

Шарави (y)

Не, не можеше во полош момент да примат гол.

Милан не е Милан ако не те изнервира!
Како можеја у последни секунде да го примат голот... ташаци :mad:
Запата ЦИГАНУ пушти се КЛИЗАЧ!

И покрај водството не сум задоволен од играта после 2 от постигнат гол.
Дадоа 2 гола и заспаа, добро Абиати што не извади инаку ќе беше 3-2!

У второ мора да се подобри играта у средината, неможат топка да задржат :confused:

Шарави (y)
Стварно, баш ме зачуди што не му се пушти со клизач. Во ваква ситуација одбранбениот играч оди на се или ништо, како што отиде на пример тој од Зенит при постигнувањето на вториот гол на Милан.
Одлично почна Милан, но да не е Абијати ќе беше 2-2 до сеа, што фати во последните 15 минути од првото полувреме свака му част.

Стварно, баш ме зачуди што не му се пушти со клизач. Во ваква ситуација одбранбениот играч оди на се или ништо
И у претходна акција на Зенит исто преку Хулк само од другата страна коа шутираше Хулк покрај гол исто Запата не се пушти клизач... уште таму ми влезе у очи.

И у претходна акција на Зенит исто преку Хулк само од другата страна коа шутираше Хулк покрај гол исто Запата не се пушти клизач... уште таму ми влезе у очи.
А зошто Мексес не ви игра? Бар за него знам дека нема мозок, влага бескомпромисно во дуели. Јас мислам дека каде каде е пожустар од овој Запата. Да не е повреден нешто?

А зошто Мексес не ви игра? Бар за него знам дека нема мозок, влага бескомпромисно во дуели. Јас мислам дека каде каде е пожустар од овој Запата. Да не е повреден нешто?
На клупа е

Па баш дека нема мозок он седи на клупа, се плаши Алегри да го игра на ваков натпревар :)

За првио гол Боатенг и Абате гледачи, за вторио Монтоливо гледач :tapp:

Браво 2:0 се брани со офанзивна формација ебате глупиот тренер не направи измени на полувреме знаев дека ќе примиме гол со ваква дупка во средината, се обратно игра кога не треба ги внесува копачите, а сега ги чува за во 90 минута. :tapp:
--- надополнето: 3 октомври 2012 во 19:12 ---
Измената :eek: :tapp: :facepalm:

Џилардињо и Бориело беа покорисни од Пацини па уште кога ке ми текне дека и доплативме за него :facepalm: :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom