- Член од
- 6 јули 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 7.711
Како би реагирале кога би дознале? )Како ги реагирала ако не знаеш
Како би реагирале кога би дознале? )Како ги реагирала ако не знаеш
Ќе си средам едно кибритче. Плус најубавите туфки ќе бидат за мене секогаш.Како би реагирале кога би дознале? )
Види. Ако девојчето не сака да биде со таков дечко, се нервира ради него и му се качува на типот на глава, а он останува покрај неа, ја би кажал дека му значи и не сака да раскине. Секоја му чест како ја трпи така, па и во приватноста да ми се меша. Искрено, да бев јас на негово место, уште од старт би ја шитнал.Како би реагирале кога би дознале? )
Се извинувам на оф топик но едноставно морав да ти реплицирам иако не е за тука.Не драми многу многу.
Му го имала дадено телефонот да го користи, и типот го дал на заем, шо значи си го вратил пак назад.
И го продал..
Како и да е.
Зашо немоеш да напраиш разлика меѓу ВАРАЊЕ и ова конкретново? Толку ти се слични?
Кога влегуваш во озбилна врска обично си ветувате верност. Тоа е Предуслов за една врска да опстои.
Ако он сака да си пафне од време на време, или онака има некој фетиш на хентаи или незнамшо, или ќе се прилагодат еден на друг или едноставно ќе си продолжат секој по свој пат! Тоа се две различни ствари!
Тука Има место за компромис и врската Може да функционира.
Едно е да дознаеш дека дечко ти ебе на страна, а иде со тебе (нели, врска = верност), скроз друго е да дознаеш дека има вакво.. хоби.
Што во случајов е harmless. Не само за неа, општо. И не претерувај..
Да се пукал у вена или да се коцкал на големо, или да крадел ствари, да разберам да се алармира девојчето.
Пушел трева.. И шо?
И наштетил некогаш? Ја повредил дур бил напушен?
Некад коа читам вакви постови ako pusis marihuana si drogiras ми се темни. Седни, прочитај малце па после глуми Дева Марија.
Не тука да ми мешаш полигамии и моногамии со ова.
Ако и чини, нека седи со него и нека не го замара зашо уопште. не. ја. допира. нејзе тоа.
Се дур и е верен, ја сака, ја пази, ја тинтра и не ја меша у нешто што онака нејќе да биде вмешана, незнам шо не би и чинело.
Ако не и чини, бујрум, има и други риби во морето.
Колку комплицирање за ништо.
Аууу копи пасте аргумент!Marijuana is the most commonly abused illicit drug
Acute effects while under the influence can include euphoria and anxiety.[2][3] Concerns have been raised about the potential for long-term cannabis consumption to increase risk for schizophrenia, bipolar disorders, and major depression
Research has shown that, in chronic users, marijuana's adverse impact on learning and memory can last for days or weeks after the acute effects of the drug wear off.2 As a result, someone who smokes marijuana every day may be functioning at a suboptimal intellectual level all of the time
The marijuana users had PI (brain presure) values that were higher than those of people with chronic high blood pressure and diabetes. This suggests that marijuana use leads to abnormalities in the small blood vessels in the brain.
Раскинати се веќе.Аууу копи пасте аргумент!
BOOYAH!
Дај нека раскинат тие 2ца па да не го дрвите пенисот на темава за нив.
Ондак шо разглобуваат овие?Раскинати се веќе.
Поширокиот општествен аспект на проблематиката низ очите на индивидуата.Ондак шо разглобуваат овие?
Ќе те замолам уредно да оставиш линкови од тие научно докажани трудови чии си ти коавтор, и линкови од меѓународните конгреси на оваа тематика кои ги имаш посетено.Под број два: Имам учествувано на неколку меѓународни конгреси на оваа тематика и сум коавтор на неколку научно докажани трудови, така да, да знам повеќе од тебе на оваа тема.
Евидентирано е кај тешки случаи и притоа испитувањето не е доволно убедливо поради малата бројка на испитаници.Седни ти малку прочитај и види колку нервни клетки се уништуваат со еден џоинт.