Цане Николовски

Едно од најзабеганите снимки на наши ‘естрадни уметници‘ :icon_lol:
Која година е ова, 88-ма?

Едно време Австралија живееше па се пресели и сега во шпанија во Аликанте живеј. Ако се прашвате од кај сум толку упатен,епа френд ми е на фејсбук и по цел ден гњави со овие спотојте негови. На мајтап го имав додаено ама сега пишман сум

Кој им ја мати водата на коњите...оф оф оф..лелееее.....:pos::pos::pos:.:pos::pos::pos::pos::pos:

Едно од најзабеганите снимки на наши ‘естрадни уметници‘ :icon_lol:
Која година е ова, 88-ма?
Ако го оставиме на стран гласот и песната дал некој забелеза колку народот бил весел и ведар тогаш, одамна нема видено онолку народ одоколи да спонатано реагира на нешто што се се сличува демек на сцена...

Ако го оставиме на стран гласот и песната дал некој забелеза колку народот бил весел и ведар тогаш, одамна нема видено онолку народ одоколи да спонатано реагира на нешто што се се сличува демек на сцена...

Па баш таа работа ми е интересна...дури чудна, неверојатна...колкава општа ментална промена за 20-тина години.Очигледно уво ги болело според ова на снимкава, веројатно е снимано негде крај на 80-ти и почеток на 90-ти кога не сме биле уште толку економски и социјално отепани...

Па баш таа работа ми е интересна...дури чудна, неверојатна...колкава општа ментална промена за 20-тина години.Очигледно уво ги болело според ова на снимкава, веројатно е снимано негде крај на 80-ти и почеток на 90-ти кога не сме биле уште толку економски и социјално отепани...
96 / 97 тука негде не така одамна имаше радост во македонецот.
ЖАКЉИНАААААААААААААААААААААА

Еве уште една од тој период ама не е од Цанета :icon_lol:.

Звани Бабата.
Не се ѓибајте не провојцирајте оти ќе ви дот Чкембарите Скопје ќе пиштите пак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom