Да че треба да ставиш и полесни ролни,а поконкретно колкави збори со луѓето од кај што ќе го земеш аусухот. Секој ауспух на различни вртежи влегува во резонанса и во зависност од тоа ролните се бираатZa Kymco super9 koj sportski auspuh bi bil dobar?? gianneli, tecnigas ili slicno?..i kazete mi posle stavanjeto na auspuhot dali treba da smenam nekoj del kako rolni i slicno fala odnapred
a dali znaes slucajno kakov auspuh bi bilo dobro da stavam, bidejki standard e masinava(3000km ima pominato)..giannelli, tecnigas ili nekoj dr do kaj 10000 denДа че треба да ставиш и полесни ролни,а поконкретно колкави збори со луѓето од кај што ќе го земеш аусухот. Секој ауспух на различни вртежи влегува во резонанса и во зависност од тоа ролните се бираат
Па на тоа и мислам бе боки, не биди одма grammar naziМашина со еден клип неможе да трокира може само да сецка.
На кинеските скутери со назив на блокот 1PE40QMB минарели хоризонтална keeway/cpi машина има модели со вакум пумпа и со бензинска пумпа. Нејсе, целта ми беше подобро да ме разбере за да му помогнам ако можам да го отклони проблемот...Нема пумпа за гориво има вакум пумпа
Posto i ja imam kymco i koa go zemav se rasprasuvav i citav sto alspuh treba za nego i najdov po forumi deka Leovince mu odgovara , e sea kade se prodavaat kaj nas neznamZa Kymco super9 koj sportski auspuh bi bil dobar?? gianneli, tecnigas ili slicno?..i kazete mi posle stavanjeto na auspuhot dali treba da smenam nekoj del kako rolni i slicno fala odnapred
Во динамикс ги имаш, и кај Мото Јове можно е да имаPosto i ja imam kymco i koa go zemav se rasprasuvav i citav sto alspuh treba za nego i najdov po forumi deka Leovince mu odgovara , e sea kade se prodavaat kaj nas neznam
http://images.motorcycle-superstore.com/ProductImages/OG/0000_Leo_Vince_ZX_Chrome_Exhaust.jpg
Нечепкана Машина да оде 90 и тоа со двајца ? :O дај не зезај.....Дојди и ќе видиш а ако го знаеш проблемот кажи аа за 90 одеше пред 2 дена а сега 80 и нешто однема снага некако
На удолница. Или пак километражот можи 90 да кажува, а реално е 65-70Нечепкана Машина да оде 90 и тоа со двајца ? :O дај не зезај.....