Фотографи, ајде да се поврземе (ваши онлајн портфолија)

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.533
Поени од реакции
8.283
Веб-сајт
www.flickr.com
Спремив мислење за објавување во друга тема, ама решив да отворам нова.
Се работи за сајтови на кои првичната идеја е дружењето и споделувањето на фотографии. Патем, која е поентата на фотографијата доколку истата не биде прикажана.

Да продолжам. Денес наидов на еден нов сајт за споделување на фотографии http://www.fotocommunity.com

Значи покрај традиционалните www.deviantart.com , www.flickr.com и малку поспецифичниот www.demotix.com (специјализиран за новинарска фотографија), има уште мал куп на сајтови за споделување на фотографии.

Е сега на кратко за http://www.fotocommunity.com
Денес открив преку твитер дека на моја другарка фотографиите и ги ставиле на насловна и се регистрирав и јас. Сега за сега малку македонци има таму, само 16.

Линкувајте и други сајтови за фотографии и искуства стекнати на истите.

Претпоставувам дека сите имате некакво онлајн портфолио или користите некој од сервисите како Flickr, Deviantart, Picssa и тн.
Споделете ги линковите до вашите профили и портфолија во темава за да разгледаме што сме фоткале и за да се поврземе меѓу себе :)

Мојот прилично нов Flickr.

^ Оваа грл ин д парк, симаптично девојче е. Блазе си ти Ејсиде :). Ме фасцинираше верверичката како си ја фатил. Исто така Tree Of Life е многу убава фотографија. А највеќе цвеќињата и капките. За лавот немам збор

Исто и јас ги чекам на горенаведените членови.

Не сум јас никаков професионалец, само кажав кои ми се свиѓаат највеќе

Убави портрети.
Само не ми е јасно зошто ова и ова се окарактеризирани како Adult Content :)
Благодарам на убавите зборови, сеуште не е баш нај нај но ќе се подобруваме :) P.S.
Грешка променето е сега се гледаат :) Инаку мислам дека ова е една од подобрите страни за фотографија.....

јас немам сеуште,ќе направам па ќе ставам:)

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom