F
FARANG
Гостин
Па имаат 20 други саати дневно да даваат тоа и треба да даваат ако можат да постигнат таква гледаност, за тоа постојат. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Убаво си кажа Џену да даваат Бебе магазин.
Еве глејте колку жени има во МКД. Сите од нив сакаат да бидат мајки еден ден.Тие тоа ќе го гледаат. Башка има и педери во МКД. И тие ќе го гледаат.
Башка ќе има и мажи што ќе сакаат да го гледаат тоа.
Ете ти милион и 500 илјади гледаност на Бебе Магазин
Па под мажи подразбирам стрејт мажи![]()
нов пол се педерите а? Машко, женско, педер.. а да и лезбеjка, четврти пол.
извинете за оф-топиков, морав![]()
Ако мислиш за моментално, втората е оваа. Официјално се води како прва, бидејќи пилотот е двојна епизода, можеби тоа те буни. Почетокот е ист и на двете епизоди, ама другото е различно.Еиии и овие МТВ заебаваат, 6 пати по ред даваат реприза од првата епизода од Fringe. Ниту еднаш до сега не дадоа реприза од втората епизода, а баш таа ја пропуштив.
Ако мислиш за моментално, втората е оваа. Официјално се води како прва, бидејќи пилотот е двојна епизода, можеби тоа те буни. Почетокот е ист и на двете епизоди, ама другото е различно.
Инаку, не знам дали е до МТВ или Телекабел, ама кај мене звукот на Fringe е малку чуден и сите ликови зборуваат потенко.
Aбе да, за Вардар шо не го пренесуваат ќе изгубат доверба, секако.изгледа брзо ке изгубат доверба нели вардар треба да иде на тв браво за мтв одма се усраа !!!