F
FARANG
Гостин
Хм за тоа што кур имал играчот да се меша? има полиција да спречува. У секој случај ова е срамота вакви работи треба надвор од стадион.
ај прочитај убаво цреп еден,играчот тргнал да го спасува знамето.Вие коа ги тепавте играчите во тунелот да не пробуваа знаме да ви земат,или тие на охрид што се фалевте на форум дека јаделе ќутек?Ја ќе преиспитам што сум пишал ама ти цел живот без памет ќе си останеш.Rezerven Igrac na Pelister,vo zeleniot teren![]()
aj preispitaj se so si napisal !
Neli go branel transparentot na Ckembari ne procitav nikade deka trgnal po transparent na komiti !!!! znaci pak mesas poimiИма разлика од миленик на фановите и лојален играч до играч што се меша кај што не му е работа.Замисли Дел пиеро место да дава голови пробува на навивачите на Наполи да им го земе транспарентот.Затоа се дрва 99% од фудбалерите кај нас.
што е разлика дали го тегнел или го бранел транспарентот,тоа се навивачки работи нема што фудбалерите да се мешаат.Се знае што им е на нив работа,тоа за што се платени.Neli go branel transparentot na Ckembari ne procitav nikade deka trgnal po transparent na komiti !!!! znaci pak mesas poimi![]()
![]()
А ти да ја дувнеш свеќата?Не сме ние Ривер Плата да испаднеме туку така.
Некој се гордее со тоа.
Скриј се. Срамови.А ти да ја дувнеш свеќата?
Готово, не утепа со коментарот.Скриј се. Срамови.