PIRATIC
diplomiran klozetar
- Член од
- 26 јануари 2012
- Мислења
- 7.854
- Поени од реакции
- 6.495
Јас сум Македонец и живеам од оваа страна на Вардар и тука се повеќе приметувам Албанци и Роми отколку Македонци ........... земи ги Бит Пазар, Чаир, Гази Баба(населбата), Синѓелиќ, Економија, Арачиново ............. многу повеќе се од 40 000 од оваа страна на Вардар ............ само во Чаир има 50 000 Албанци, а плус ги има и доста во Шутка, Бутел, во делови од нас.Ченто, Синѓелиќ/Хасанбег е доминантно Албанска населба, патот накај Арачиново се се Албанци и по некој Босанец, за Арачиново, Грушино и.т.н. па да не правиме муабет, од оваа страна на Вардар друже они се во подем, тука живеам цел живот и јасно ми е !Во Скопје Македонците се малцинство од другата страна на Вардар живеат 40 000 Шошонци а Скопје е 600 000 жители ти ми викаш Македонците се малцинство ни во тетово не се малцинство ни во Гостивар само што фалсификуваат избори прават да се малцинство и шошонци нема над 20 % глава девавам дека се помеѓу 17% и 19% Шошонциве
Повеќе има Албанци, Роми, Босанци... отколку Македонци !
Плус Македонците се по повлечени и толку не се приметуваат, повеќе по улициве гледам Роми и Албанци, они се побучни и повеќе се приметуваат !