Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
шо ти се криви хрватите,нормално е да си ја вршат својата работа.Да беше на унгарска граница не у храна у шупак ќе им буричкаа.

Таква е државата си има закони ги почитуваат.И мене ми бараа кога идев само на една прошетка до Дубровник.Незнам што ви се криви Хрватите..

560986_351675821594035_1212405990_n.jpg

Фортуна Дизелдорф-Шалке :)

Денес членови на УГЕ ќе бидат на запад на вечното Македонско дсерби.

Чкембари тргнати во одлична бројка, полни 7 возови, а веројатно ќе има и автобус од Кавадарци со Лозари.

Ние се очекува да бидеме дупло повеќе околу 1 200, се е подготвено за спектакл :D

Според нечии информации Чкембари околу 500-600 само што го поминале Велес, колку се релевантни не знам. :)
Кој бе го поминале Велес, па побрзо од мене ќе стигнат на стадион :pos:
Сигурно сега се тргнати од Битола, а камоли Велес да го поминале...

У 1 тргнале од Битола ми се чини
Абе не одат до Будимпешта да му ебам мајката :pos:
Во 1 викаа дека ќе тргнат пошто мислеа дека ќе одат со редовната линија :pos:
Сто посто накај 4 тргнале...
Нема 6 саати за до Скопје да патуваат...
А сигурно нема да ги пуштат во Скопје дури не влеземе ние на стадион. Такви се правилата...

Абе не одат до Будимпешта да му ебам мајката :pos:
Во 1 викаа дека ќе тргнат пошто мислеа дека ќе одат со редовната линија :pos:
Сто посто накај 4 тргнале...
Нема 6 саати за до Скопје да патуваат...
А сигурно нема да ги пуштат во Скопје дури не влеземе ние на стадион. Такви се правилата...
Добро бе може сакаат порано да имаат време за акција некоја :D

Епа веќе 3 саати и 15 минути од тогаш ништо чудно веќе да поминале, ако знае некој за сигурно нека пише колку се патува!

3 и пол сати патнички со застанување на сите бандери.
2 и 40 експрес со станици Бт, Пп, Бгм, Ве, Ск.
Поминати се сигурно, би требало да се негде....во комшилак кај Drachevo The City или накај Saber :D

Што беше денеска папапапа :icon_mrgr:
Ќе кажам само мочање на трибина, ќе видите пароли :D
Урнување на вратите на јужна и зпаадна, желките спасија масовна тепачка во парк на франкофонија. Тепачка со желки, хаос низ цел град :)

напад на полувреме одземени транспаренти на Чкембари но спасени од играчите на Пелистер ;)

Што беше денеска папапапа :icon_mrgr:
Ќе кажам само мочање на трибина, ќе видите пароли :D
Урнување на вратите на јужна и зпаадна, желките спасија масовна тепачка во парк на франкофонија. Тепачка со желки, хаос низ цел град :)

напад на полувреме одземени транспаренти на Чкембари но спасени од играчите на Пелистер ;)
ај ако сакаш по ПП зошо овој дел сум го пропуштил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom