Арсенал - Челзи 29.09.2012

• Креатор на темата Креатор на темата Cannon
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши натпреварот?

• Победа за Арсенал

Гласови: 78 51,3%
  • Победа за Челзи

Гласови: 50 32,9%
  • Нерешено

Гласови: 24 15,8%

• Вкупно гласачи
    152
Статус
Затворена за нови мислења.
Што бе Жиру?
Што Жиру?
Лесна да не беше шансата?
Торес во таа ситуација цела топка ќе ја утнеше, како прво немаше ни да се избори за таа шанса како Жиру.

Комплекс а

Заслужено Челзи до 3 бода, премогу беа потценети пред натпреваров а пак Арсенал преценети. :)
Жиру... :pos:

Честитки на фановите на Челзи. Заслужено според играта во втор дел. :)

Ми се допадна утакмицата, ем и ГГ и 3+ си ја фатив. Одлично. :cool:

:pos:

Не правам мултицитат, не вредите. Сеа очекувам судијата крив да ви биде.

Па да ви пишам збор два.

Најјаки сте Челзи, вашиот напад вреден 150 милиони мораше да освои 3 бода со 2 одбранбени грешки.
Сепак, одлично изигравте во средина.

Вештачко.> Природно :P
И да мерак ми беше да го слушам ова
'He left cause you're shit, he left cause you're shitttt, robin van persie, he left cause you're shit!

Торес во прво полувреме цела топка ја утна, они на Жиру му се смеат o_O

Тактички Роби го уништи Венгер, едно време имав чуство дека Арсенал незнаат што да прават со топка, друго мене што ме секира е тоа што играчите на Челси исто така имав чуство дека играат толку лежерно како да играат со Ф.К Тиверија посебно се однесува тоа за Хазар/Азар, Мозес, Мата, Торес , Рамирес, друга работа што побргу го вратиме Лукаку тоа подобро за ефикасноста на Чесли овој Торес незнам уште колку минути треба да му се дадат за да почне да игра за тоа што е платен!

Најјаки сте Челзи, вашиот напад вреден 150 милиони мораше да освои 3 бода со 2 одбранбени грешки.
Сепак, одлично изигравте во средина.

Абе не биди смешен бе, прифати пораз ко возрасен човек. Апсурд е да збориш за тоа, кога и Арснеал даде гол ради грешка на дефанзивци.

Ајде раскурчете се сеа фанови на Челзи, тоа се чекаше а?

Абе не биди смешен бе, прифати пораз ко возрасен човек. Апсурд е да збориш за тоа, кога и Арснеал даде гол ради грешка на дефанзивци.
Луиз згреши, но неговата грешка не е ни четвртина од грешките на Кошиелни кога и сврте гз на топката и кога ја чепна топката да влезе во гол наместо да исфрли високо во корнер.

Можеби нерешено ќе беше најреално да заврши утакмицава но заради грешките на фудбалерите на Арсенал три бода од гостувањето собра Челзи.За мене слаба утакмица изиграа двете екипи и среќа е што паднаа 3 гола (2 од прекин) инаку повеќето ќе не фатеше дремка пред телевизор.На крајот имаа среќа Челзи кога Косчелни погоди статива и после тоа кога Жиру имаше чиста шанса за гол но среќата им го сврте грбот и го запишаа првиот пораз оваа сезона.

1.Нареден пат не летајте толку во облаци. Играте против Европскиот Шампион.

2.Викавте дека автобус ќе паркирал Челзи? Ете ви го автобусот. Со посед повеќе од вас цела утакмица(звучам ко фан на Барселона), со подобра игра, без судиски грешки и такви заебанции.

3.На ваш терен, ошмара. Чак што више и навивачите на Челзи, што најмалку ги имало во Лондон, нали, беа милион пати подобри и погласни од вашите. Освен првите пет минути кога ги лечеа фрустрациите вашите кога им свиреа на Тери и Кол.

4.Ешли Кол се врати на Емирати, со европска титула. Голем момент за сите топџии.

5.Земете го цел сега, од вештачкиот нафташки тим. ЦЕЛ! Комплексот сеа којзнае колку ќе ви порасне. Сироти...

6.Не ме цитирајте, не сакам да ви ги гледам маките.

7. Оп оп оп, МАТА стајл... оп оп оп, МАТА стајл...

:icon_mrgr:
--- надополнето: 29 септември 2012 во 15:54 ---
Луиз згреши, но неговата грешка не е ни четвртина од грешките на Кошиелни кога и сврте гз на топката и кога ја чепна топката да влезе во гол наместо да исфрли високо во корнер.

Се дешава. Кос е еден од подобрите дефанзивци во ПЛ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom