Мислам дека тоа е Серија Ц
Мај Бед ... сега ми се разјасни се.. јас мислев сериа Б гледам... и ми беше чудно да се до толку инвалиди...Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека тоа е Серија Ц
Мај Бед ... сега ми се разјасни се.. јас мислев сериа Б гледам... и ми беше чудно да се до толку инвалиди...Zdenek Zeman: "Prognoze za Juve-Roma? Ne znam,to morate da pitate Buffona,ipak ja idem samo u tobacco shop,dok on ide u kladionice."![]()
![]()
![]()
.. работите ги вадат од контекст ..а Земан последен "напад" доби од бившиот спортски директо на Јуве Giovanni CobolliGigli
така да како што гледаш јувенташите повеќе се замараат со него отколку тој со нив ..
http://www.football-italia.net/25558/zeman-too-old-says-ex-juve-chief
Никој не се замара со Земан, Земан е тој што секогаш предизвикува „контроверзи“. Ама нормално е тоа, бидејќи неговиот успех во досегашната тридецениска тренерска работа е ZERO TITOLI, па мора со нешто да биди актуелен, да не го заборават дека воопшто постои!
А каква врска има кога се десило ?Кога веќе пишиш за ова напиши и кога се десило.
Има врска и тоа каква. Ова се случило во 2011 ама тогаш Карера како помошник на Конте бил прилично анонимен и небитен па ни ова не било актуелно, инаку досега веќе би бил осуден и ставен зад решетки. Нели е чудно што се актуелизира сега кога тој го предводи Јуве од клупата? Смешни се веќе во обидите да му наштетат на Јувентус. И Дел Пиеро да го стават на клупа, човек кој што нема дамка во професионалната кариера и во приватниот живот, пак ќе успеат да му ископаат нешто од средношколските денови и да го оцрнат.А каква врска има кога се десило ?
Има врска и тоа каква. Ова се случило во 2011 ама тогаш Карера како помошник на Конте бил прилично анонимен и небитен па ни ова не било актуелно, инаку досега веќе би бил осуден и ставен зад решетки. Нели е чудно што се актуелизира сега кога тој го предводи Јуве од клупата? Смешни се веќе во обидите да му наштетат на Јувентус. И Дел Пиеро да го стават на клупа, човек кој што нема дамка во професионалната кариера и во приватниот живот, пак ќе успеат да му ископаат нешто од средношколските денови и да го оцрнат.
Работата е едноставна, убиваш некого во сообраќајка, доаѓа полиција ти става лисици на рацете и те носи во притвор додека не се донесе пресудата. Ова важи доколку тој бил виновен во истата сообраќајка. Штом досега бил на слобода значи дека не бил виновен. Неможе јас да сум виновен доколку некој легне на автопат и јас го прегазам.Тебе ќерка ти да ти загине во сообраќајка па да кажеш дека човекот осомничен за тоа му прават завера и треба да биде на слобода. Ако некој тука треба да се критикува веројатно е судскиот систем во Италија што толку долго ги согледувала доказите и не го почнале судењето порано, а не дека воопшто не треба да има судење.
И некој да легне или да ти се фрли пред кола, законски доколку има смртен случај ке бидеш виновен и кривично гонет.Работата е едноставна, убиваш некого во сообраќајка, доаѓа полиција ти става лисици на рацете и те носи во притвор додека не се донесе пресудата. Ова важи доколку тој бил виновен во истата сообраќајка. Штом досега бил на слобода значи дека не бил виновен. Неможе јас да сум виновен доколку некој легне на автопат и јас го прегазам.
Работата е едноставна, убиваш некого во сообраќајка, доаѓа полиција ти става лисици на рацете и те носи во притвор додека не се донесе пресудата. Ова важи доколку тој бил виновен во истата сообраќајка. Штом досега бил на слобода значи дека не бил виновен. Неможе јас да сум виновен доколку некој легне на автопат и јас го прегазам.
Има врска и тоа каква. Ова се случило во 2011 ама тогаш Карера како помошник на Конте бил прилично анонимен и небитен па ни ова не било актуелно, инаку досега веќе би бил осуден и ставен зад решетки. Нели е чудно што се актуелизира сега кога тој го предводи Јуве од клупата? Смешни се веќе во обидите да му наштетат на Јувентус. И Дел Пиеро да го стават на клупа, човек кој што нема дамка во професионалната кариера и во приватниот живот, пак ќе успеат да му ископаат нешто од средношколските денови и да го оцрнат.
Јас реков дека ако бил виновен требало веднаш да биде уапсен а не сега после година ипол да се покренува постапка кога веќе си го средил животот. Мислиш дека на него му е сеедно доколку бил виновен за одземање на човечки живот? Сигурно не е така како што е претставено во медиумите инаку Карера одамна ќе бил зад решетки.Другар едно е местењето на Јуве а ова е сосема различно, сепак се работи за човечки животи. Цела среќа на Карера дека не пие, се спаси со тоа што немал алкохол во крвта на 31 декември инаку досега веќе ќе беше зад решетки.
Абе види да беше така лесно судски процес да се заврши од одма и сите одма да ги затворат ќе немаше криминал....Башка ова нема везе со фудбалот така да го претерувате со тоа дека само дека е моментално тренер на јуве има некаква врска со случајов....Јас реков дека ако бил виновен требало веднаш да биде уапсен а не сега после година ипол да се покренува постапка кога веќе си го средил животот. Мислиш дека на него му е сеедно доколку бил виновен за одземање на човечки живот? Сигурно не е така како што е претставено во медиумите инаку Карера одамна ќе бил зад решетки.
Немојте со вакви испади, ова е иницирано од семејствата на жртвите и нивните адвокати.Тоа е,Берлускони мафија сегде има пипци.Само не знам што толку запнале нас да ни наштетат коа треба за опстанок да се борат.Неможе бе на Конте да го судат за работа од пред којзнае колку години баш кога е тренер на Јуве,а сега истово и со Карера.Дај не изигравајте кловнови,еднаш да се деси ај случајност,ама вторпат не може да биде.Се кладам и некоја часна сестра да стаат на клупа на Јуве ќе и најдат нешто.