Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da fuq did I just see?
Јас не знам што е толку смешно. Нејќе човекот да умре, а кој сака? Мислите Холивуд пореален е? Упуцај некого и одма паѓа без глас да пушти и инстантно не мрда иако му требаат 20 минути да искрвари. Баткава барем замина со стил, викаше, се бореше, направи драма. Еднаш се умираЛЕЛЕЛЕЛЕЕЛЛЕ Јасдфасдфасдфасдфасдфгсададгфгггггггњ4т4т!!!!!! лелеелел колку се смеев не си свесен значи Монти Пајтон гомна да јаде, абе воздух изгубив![]()
![]()
Веќе се случило. И пак ќе се случи. Малиот Кол кога ќе порасне ќе се врати на аеродромот, ќе умре и се така. Животот е тркалоsamo so go izgledav 12 Monkeys.. go svativ vo globala filmot samo ne mi e jasna scenata so se vrtit pojke pati koga e na aerodromot Cole kade ustvari si ja gledat sopstvenata smrt
We hate her.Шо бе толку сите против Мишел Родиргез во поход тргнавте![]()
Баш така, сценава е ептен ретардирана, ама Холивуд... погоден од ситен калибар во стомак, умира одма.
Ако веќе збориме за реализам, воопшто не ни треба да се тресат кога ги погодува куршум (шатган - лета два метра), камоли крв да прска ко со базука да ги рокнале.
Тежок ден за IoSono, со тебе сме.![]()
ајде бе, селебрити ко селебрити, за три дена ќе се разведат....![]()
rip io
...
Не ме трујте со шабанарија, keep it clean...
...and love Inter!![]()
Sabanarija ti e najdobar lek protiv ljubovna bolkа. Vo momentov mi teknuva na desetina pesni koi sovrseno ja opisuvaat tvojata situacija....
Не ме трујте со шабанарија, keep it clean...
Ќе има.Зашто нема тема за обожаватели на ликот,делото,телото и останати органи на Аннето?