Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
samo so go izgledav 12 Monkeys.. go svativ vo globala filmot samo ne mi e jasna scenata so se vrtit pojke pati koga e na aerodromot Cole kade ustvari si ja gledat sopstvenata smrt

Da fuq did I just see? :eek:

ЛЕЛЕЛЕЛЕЕЛЛЕ Јасдфасдфасдфасдфасдфгсададгфгггггггњ4т4т!!!!!! лелеелел колку се смеев не си свесен значи Монти Пајтон гомна да јаде, абе воздух изгубив :D :pos:

ЛЕЛЕЛЕЛЕЕЛЛЕ Јасдфасдфасдфасдфасдфгсададгфгггггггњ4т4т!!!!!! лелеелел колку се смеев не си свесен значи Монти Пајтон гомна да јаде, абе воздух изгубив :D :pos:
Јас не знам што е толку смешно. Нејќе човекот да умре, а кој сака? Мислите Холивуд пореален е? Упуцај некого и одма паѓа без глас да пушти и инстантно не мрда иако му требаат 20 минути да искрвари. Баткава барем замина со стил, викаше, се бореше, направи драма. Еднаш се умира :)

Хејтери... :cool:
--- надополнето: 28 септември 2012 во 13:50 ---
samo so go izgledav 12 Monkeys.. go svativ vo globala filmot samo ne mi e jasna scenata so se vrtit pojke pati koga e na aerodromot Cole kade ustvari si ja gledat sopstvenata smrt
Веќе се случило. И пак ќе се случи. Малиот Кол кога ќе порасне ќе се врати на аеродромот, ќе умре и се така. Животот е тркало :)

Каква врска има филмов со оригиналниот филм?
Уствари зошто уопште па и ја мислам дека има врска..

Баш така, сценава е ептен ретардирана, ама Холивуд... погоден од ситен калибар во стомак, умира одма. :eek:

Ако веќе збориме за реализам, воопшто не ни треба да се тресат кога ги погодува куршум (шатган - лета два метра), камоли крв да прска ко со базука да ги рокнале.

Има и добра тепачка сцена од истиот режисер..

Космополис... стварно бесмислен филм, издржав 20 минути...тропаат неповрзани работи цело време у лимузина... Патисон многу лош...

Дред го изгледав до крај, ама што дека...тапа и многу ефтино направено...градот нема футуристички стил (како во стрипот), униформите и моторите лошо дизајнирани, барем да личеа на нешто кога веќе не ги прават автентични...Слабо акција и возбудливи моменти, тензија ич...Дред и Андерсон си се шетаат цело време у зграда и ќе застрелаат некого одвреме-навреме, како да го ископирале дејството од The Raid (кој е многу, многу подобар/позабавен филм)...Урбан не остава никаков впечаток како Дред, Сталоне беше бољи :) ...сите ликови се неинтересни, неизградени...ја Дред не го видов нити Андерсон која ја направиле несигурен почетник за разлика од онаа ексцентрична, самоуверена, духовита личност уште од првиот момент кога ќе се појави у стрипот...Освен муницијата, филмов нема благе везе со стрипот (n) (да, го нема ни типичниот саркастичен хумор).
У филмов користат една дрога која те опушта и се осеќаш успорено ко слоу-моушн, цело време додека го гледав ми изгледаше дека и ја сум ја земал. Оние 5.9 на Метакритик по мене му се и премногу, се заборава одма кога ќе се изгледа.
Ова претставува филмов за стрипот :
21285619.jpg

Тежок ден за IoSono, со тебе сме. :notworthy:

ајде бе, селебрити ко селебрити, за три дена ќе се разведат.... :noze:

Е ова се Friends!

А не ко тебе. Чек да видиш јас како ќе те ребрам beneamata кога ќе стапи во брак.

...
Не ме трујте со шабанарија, keep it clean...
Sabanarija ti e najdobar lek protiv ljubovna bolkа. Vo momentov mi teknuva na desetina pesni koi sovrseno ja opisuvaat tvojata situacija.

Saban - Koliko ti srece zelim
Saban - Nema nista majko od tvoga veselja
Ljuba - Placite samnom jesenje kise
Ljuba - Ti ne licis ni na jednu
Asim Brkan - Jednom sa i ja voleo
Aca - Bele Ruze

itn... Ti si znaes.
Se shalam be ;)
tumblr_ll1j26IQzm1qgx6buo1_500.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom