99.0/100.0 FPS so 60MS шо е проблемот, и кај мене беше исто ама не играм CS веќе 1 година.Откако го сменив пакетот на One и ставив појак интернет овој проблем ми се појави со cs и стално вака играм... на некои сервери кога влегувам и ме банираат пошто тука рејтови не ми помагаат, кога имав послаб интернет и тоа сателитски од они првите на он.нет све беше ок, го сменив интернетот и тоа со многу правење филмови дома да го смениме со радост дека ке биде подобро отидов на многу полошо..Дури купив и нов компјутер мислејки дека е до компјутерот истиот проблем се јавуваше. Ако има некој било каков совет/знаење да ми даде како можам да го поправам ова полудувам дома пошто вака не се игра никако. Еве видео со проблемот пошто вака тешко можам на некој преку пишување да објаснам http://www.youtube.com/watch?v=d3XzBEkxOBs и се надевам дека некој ке ми помогне Благодарам однапред !
ако веќе спомнуваш рејтови пробај со rates 20000 , cl_updaterate 101 барем јас со овие немаф проблеми , смени netgraph 3 и клај слика да видиме шо вика графикот