Zakon4eto
ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
- Член од
- 27 август 2011
- Мислења
- 1.377
- Поени од реакции
- 292
Ja simnav ovaa, dobra e, inace igrav na T-houm serverite.cs-skini.me/csfull <- пробај..
cs-skini.me/csfull <- пробај..
Има лаг на Табу серверите.. :/
Ja simnav ovaa, dobra e, inace igrav na T-houm serverite.cs-skini.me/csfull <- пробај..
cs-skini.me/csfull <- пробај..
Има лаг на Табу серверите.. :/
Што графичка имаш ?? види fps_max 101 fps_modem -0како да направам 100FPS..жити се со 20 играм :/ зоштовака незнам..
ај некој помош ?? ...
иначе немам НВИДИА.. Виндоус 7 сум.
Intel (R) 82945G Express Chipset FamilyШто графичка имаш ?? види fps_max 101 fps_modem -0
Со интегрирана графичка и 1 гига рам (оди кои пола уште од старт ги троши Win 7) реално од 30-40 фпс повеќе и неможе да очекуваш. Пробај со двете команди што погоре ти ги пишал членот и додај ја оваа developer 1.Intel (R) 82945G Express Chipset Family
RAM: 1 GB
ги напишав двете, и не помогна ... само кога влегов во играта нели, и ги напишав и ми излезе 100 ФПС, и кога влегов во играм 3-40..Со интегрирана графичка и 1 гига рам (оди кои пола уште од старт ги троши Win 7) реално од 30-40 фпс повеќе и неможе да очекуваш. Пробај со двете команди што погоре ти ги пишал членот и додај ја оваа developer 1.
Ти кажа со интегрирана графичка и 1г рам не можеш 100 фпс .. и јас имам на компјутерон исто така 60 фпс максимум има .. на лаптопов е 100 .ги напишав двете, и не помогна ... само кога влегов во играта нели, и ги напишав и ми излезе 100 ФПС, и кога влегов во играм 3-40..
ке ја напишам и девелопер па ке видиме..
Фала сепак !!
во денешницава децата шо играт кантер се многу , ама многу многу глупи и НЕинтелегентни... како прво не распознава skill шо е, а шо е cheat(чит-ер по нашки), послем секаква ботиња е админ на некој од попознатите сервери низ мкд и на крај да не дај господ по грешка да го убиеш од тие ботињите и ете ти бан... од вакви идиоти не ми се игра поќе, решен сум и бегам на глобал офенсив, барем таму сегазасега нема идиотиДечки влегувам на кантеров да поиграм малку, стара школа тепам пустам ваму таму и почнаја деците одма нешто скрипта има овај ваму таму. шо е работава со то скрипти, јас знам само за cfg то и крај кој скрипти кој пичке материне
Global ofensiv ја има free да се симни или само да се купи, и дали има сервери во мкд за неа ?во денешницава децата шо играт кантер се многу , ама многу многу глупи и НЕинтелегентни... како прво не распознава skill шо е, а шо е cheat(чит-ер по нашки), послем секаква ботиња е админ на некој од попознатите сервери низ мкд и на крај да не дај господ по грешка да го убиеш од тие ботињите и ете ти бан... од вакви идиоти не ми се игра поќе, решен сум и бегам на глобал офенсив, барем таму сегазасега нема идиоти
глобал офенсив ја има на стим само, 11 евра е и мислам дека имаше еден сервер од телекабел ама не функционира дека GO нема земено замав низ мкд сеуштеGlobal ofensiv ја има free да се симни или само да се купи, и дали има сервери во мкд за неа ?
беше отворен cs go сервер на телекабел ама беше вратен на css .. наскоро да се надеваме дека пак ќе профункционираглобал офенсив ја има на стим само, 11 евра е и мислам дека имаше еден сервер од телекабел ама не функционира дека GO нема земено замав низ мкд сеуште
Developer-от дава лажни FPS-а.. За џабе.. Кај мене кога пишам developer 1 и fps_max 100000 имам околу 500 FPS, али исто е како со 50 FPS да играш.Со интегрирана графичка и 1 гига рам (оди кои пола уште од старт ги троши Win 7) реално од 30-40 фпс повеќе и неможе да очекуваш. Пробај со двете команди што погоре ти ги пишал членот и додај ја оваа developer 1.
Developer кодот е за програмери и тестери, не за практично играње.Developer-от дава лажни FPS-а.. За џабе.. Кај мене кога пишам developer 1 и fps_max 100000 имам околу 500 FPS, али исто е како со 50 FPS да играш.