Постари или помлади партнери?

Постар, но не премногу. За мој вкус доволни се 2-3 години, ај до 5 можам да толерирам, се над 5 год ми е премногу.
Помал не сакам едноставно не можам да го сватам сериозно, ќе го гледам како дете.

Нема правила, иако сметам дека подобро е машкото да е максимум 5 години постар.

Хмм што знам до сеа не сум бил со некоја девојка што е постара од мене, но толерирам едно 2-3 год поголеми од мене а помали 1 год заради тоа што зависи како се понашаат и колку им фаќа црпката што би рекле старите :D

Не секогаш годините се пресудни, размислувањето е битно. Инаку се под 25 (за мене) не доаѓа предвид.

Пред две три години најверојатно ќе одговорев со: постари, али сега ми се промени мислењето. И помладите не се за фрлање.

Постари ме привлекуваат, 5-6 години разлика максимум...

Помлади. Годините ништо не значат. И не со тие предрасуди ќе го гледам како дете, детска ли градинка ќе отварам, јас ли ќе го учам... Мене лично, а и жени околу мене, колку што имам љубов добиено од помали, толку и ме имаат заебано. Не потценувајте, никогаш. А тоа за учењето, ич не е проблем, ќе го издресирам јас..:D

Постар, но не премногу. За мој вкус доволни се 2-3 години, ај до 5 можам да толерирам, се над 5 год ми е премногу.
Помал не сакам едноставно не можам да го сватам сериозно, ќе го гледам како дете.

Nikos ne vikaj nikogas...i decata rastat;)

Интересно се повеќе македонски cougars се појавуваат. Дали нешто се мења на балканот врел или сепак се ова е само глумење? :sneaky:

Интересно се повеќе македонски cougars се појавуваат. Дали нешто се мења на балканот врел или сепак се ова е само глумење? :sneaky:

Хахаха, поарно ништо нека не се менува, ќе има повеќе млади пилиња за нас постарите аххахахахаха
Шала на страна, не има нас, тие шо сакаме помлади, ама ретки сме. А може па сепак нештата се менуваат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom