Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Од кај го извади ти сеа ова бе? Ти стварно мислиш дека ова е точно.. Порано имаше интерес од САФ кон Џерард ама он имаше изјавено дека никад нема да премине во Јунајтед.. а тоа беше многу од дамна

Онака бе, од ракав пуштам дезинформации, досаден четврток ...
И не, не верувам дека ке дојде кај нас, само посочив кон интересна ШПЕКУЛАЦИЈА ...

94038788.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Ти сериозно го споредуваш SatNav со џерард? Сколси можеби е постаричок,ама не е истоштен.Погледни го џерард со тоа кесите под очи,изморен е од носење на грб еден цел тим 10год.(y):pos:(y)
144165_1.jpg

Онака бе, од ракав пуштам дезинформации, досаден четврток ...
И не, не верувам дека ке дојде кај нас, само посочив кон интересна ШПЕКУЛАЦИЈА ...

94038788.jpg

Иначе тој линкот што е...Ако кликнеш на него автоматски тој зима еден долар што повеќе клика толку повеќе пари :) Си прај далавери човекот

Џерард кажа дека имало на времето понуди од Утд и Реал, ама штом тогаш не прифатил, веќе нема шанси, сега едина желба до крајот на кариерата му била барем уште еднаш да го внесе Ливерпул во топ 4 во ПЛ.. :icon_lol::icon_lol:

бдв. незнам колку е точна информацијава, ама интересна у секј случај :) клик
На Скај СпорЦ го кажа коментаторот истото, човече колку само се информирани. Нашиве дудуци бе, Сер Б. Чарлтон нема да го познаат не па некој смртник таму...

Марио Балотели на Твитер: Не се грижете навивачи на Ливерпул, дефинитивно нема да испаднете оваа сезона. На 21-ви декември настапува крајот на светот :)

:cuc: :pos:
Нешто паметно и од него :ROFLMAO:

Абе прајте разлика од пародија и верифицирани акаунти, кај смее сопственик на верифициран акаунт вакви глупости да треска....
--- надополнето: 27 септември 2012 во 22:20 ---
Море 11ката си гази

Метс Дели :cool:

Рајан Раниклиф :facepalm::facepalm::facepalm:

На Скај СпорЦ го кажа коментаторот истото, човече колку само се информирани. Нашиве дудуци бе, Сер Б. Чарлтон нема да го познаат не па некој смртник таму...
дудуци, јас приметив, можат да се заборават овие на сс со некои незабележливи статистики, нашиве барем четвртина од тоа да беа:confused:

Sky turk ја купил канал5 тв,ај можеби ке ни се посреќи па ке го глеаме Манчестер на мктв со мк коментар,детали утре(y)

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom