Првин би сакал да те прашам каква е вистинската љубов во твоите очи, како гледаш на неа. Штом велиш дека не веруваш дека постои мора да имаш некаква претсава за неа. Инаку постои, само можеби не знаеш како изгледа, не можеш да ја препознаеш.smizlicka напиша:postoi li vistinska ljubov?me interesira koj e vasiot stav za ova,inace moe mislenje za ova deka ne postoi
Нормална е вакво мислење на личност која ќе засака и на крај биде разочарана... Сите сме го доживеале тоа, но никој не застанал да тапка на едно место, секогаш надежта постои дека ќе налета некој кој ќе ја заслужи нашата љубов... Значи, тој што си мислела дека е вистинскиот - не бил, љубовта била еднострана Сигурно и некој од тие со кои си била мислел дека со тебе ќе ја почувствува вистинската љубов, но ти си го изиграла...smizlicka напиша:dosega sum bila so mnogu tipci i koga naleta vistinskiot,koga go zasakav najiskreno i koga mislev deka nasata e vistinksa ljubov,on najise me zaeba.ne veruvam vo ljubov,i ne postoi vistinska ljubov.moze da postoi samo vistimska ljubov na relacija roditel dete,a vaka ne.moze i da ima vistinska ljubov ali mnogu e retka.
Ете јасно е зошто размислуваш сега вака, тазе си прекинала врска... Кога ќе ти помине тоа, кога ќе сфатиш дека џабе се нервираш и си ја трескаш главата, ќе бидеш спремна да бараш нова љубов (која можеби ќе биде вистинската) Ќе ти здосади да се прашуваш постојано кај си згрешила и зошто си дозволила да бидеш ти повредена... Нема аир од седење дома, плачење и молење... Тоа завршило, треба да ја кренеш главата и да се занимаваш со нешто кое ќе ти ја врати самодовербата...smizlicka напиша:FORTUNE fala na razbiranjeto.kako i da e mene zasega mi e tesko (raskinav so tipot pred nedela dena) i mozebi zatoa zasega taka i razmisluvam.dali ke razmisluvam poinaku koga ke pomine ovaa bolna faza...toa neznam.kako i da e fala mnogu,zasto izglea deka ti si edinstvenata sto me svati na forumov.a site onie koi imaa namera da me ismeat ili veke go napraia toa neka prosetaat malce
smizlicka напиша:FORTUNE fala na razbiranjeto.kako i da e mene zasega mi e tesko (raskinav so tipot pred nedela dena) i mozebi zatoa zasega taka i razmisluvam.dali ke razmisluvam poinaku koga ke pomine ovaa bolna faza...toa neznam.kako i da e fala mnogu,zasto izglea deka ti si edinstvenata sto me svati na forumov.a site onie koi imaa namera da me ismeat ili veke go napraia toa neka prosetaat malce