Џони Вајсмилер
Don't share my food
Дај за утре нешто
со господ напред живи здрави до утре ќе смислиме нешто

--- надополнето: 27 септември 2012 во 02:26 ---
КПР 1
Милан 1
Наполи 1х
Атлетико.М х2
стави пари, земи пари![]()
некој ме имитира тука

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај за утре нешто
КПР 1
Милан 1
Наполи 1х
Атлетико.М х2
стави пари, земи пари![]()
Лагано 0-2Inter 2 so dobar koeficient 2.55 iako ne se vo forma Inter sepak ova sansa ne se ispusta za SINGL
зашооооооооо?Avangard OMSK - Met. Novokuznetsk 1 1.60 7/10
Ова според мене е зицериште за утре
види потписсссссссссзашооооооооо?
Бајги народ денеска добитен па и ја кус да не останам
иначе за утре Карлович - Раонич ми е кажана за сигурна, ама мислам дека ми ја кажаа Карлович да тепа, а гледам 3,4 коеф за него
Игор Ј. тебе те сметам за надобар од тенис па да те прашам има шанси да тепа Карлович или јас грешно сум разбрал?
Karlovic да тепа? Па тој знае само сервисТоа ќе оди плуска, а можеш и 9,5+ прв сет (најсигурна варијанта според мене). А може и да тепа, кога тој игра на тврда т.е. брза подлога, се е можно, го има тепано и Федерер.
![]()
Put your money on Avangard he said,they will play 2:2 he never saidAvangard OMSK - Met. Novokuznetsk 1 1.60 7/10
Ова според мене е зицериште за утре
Ска 1 (1.80) одлична екипа и предходно беа појаки од сите скоро во КХЛ сега составија дрим тим го земаа Ковалчук што самото име зборува за цела екипа..
Maмицата мамина да им ја е*ам за 40 секунди во продолжеток им закачијаPut your money on Avangard he said,they will play 2:2 he never said![]()