Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
Си се заљубила додека гледаш порнич а, драга ?
Епа јас сеа да. Аууу кое парче еј. Ми наликуваше нешо на емо девојка, тој фазон.
Али како си ја вршеше работата :vozbud: Црвена коса со кркма (2 зени со жижги..)
Кои очи бе брат :love: Па тоа носето слатко аееее ..
И тетоважи имаше, пирс не приметив дали има ..
Совршена бе брат .. Не гледам веќе порничи, ќе се осеќам ко да ја изневерувам.
ааах љубов.

Член од
30 јануари 2010
Мислења
468
Поени од реакции
573
ФУЦК ЈЕЕЕЕЕЕЕЕ следниот пат дојде комшиката јас под туш таа четка рибача и требаше влезе под тушот ми го испуши квалитетно и си отиде,после се врати по четката демек ја забораила и пак се ебевнме. Штета што не се продаваат веќе еротики имаш потенцијал за пишување на сексуални фантазии :pos:
Ропе ти објаснив и порано и ако треба ќе се повторам сега пак ако те мачи нешто дојди искажи се да ти го видам суратот.ако можам да ти помогнам.

Имаше еден некни дојде нешто авторитет ќе покажуваше денеска дојде посабајле ми вика како че сум речел така че било :icon_lol:.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Имаше еден некни дојде нешто авторитет ќе покажуваше денеска дојде посабајле ми вика како че сум речел така че било :icon_lol:.
Значи само комшивката авторитарна, а? Или те начека по гаќи, па немаше како :sneaky:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
A кога ќе му спомнеш да изиграте партија пинг понг или билјард
Tи играш пинг-понг!? Знаеш да играш пинг-понг :pos:
Топчето се движи ко успорена снимка коа го маваш? :icon_lol:

Туку друго ми беше муабетов, се дешава еден мошне интересен феномен. Најзакоравените СДСМ-овци преминуваат у ВМРО, остај шо преминуваат па и членски вадат :icon_lol:
Уствари дали е феномен или не, врска неам ама до сега ни на крај памет не би ми дошло дека тоа се дешава.
Абе смешки бе Кајгано, смешки се луѓево. Шо се не прават за корист :icon_lol:

Член од
24 март 2010
Мислења
15.344
Поени од реакции
26.340
Туку друго ми беше муабетов, се дешава еден мошне интересен феномен. Најзакоравените СДСМ-овци преминуваат у ВМРО, остај шо преминуваат па и членски вадат :icon_lol:
Уствари дали е феномен или не, врска неам ама до сега ни на крај памет не би ми дошло дека тоа се дешава.
Абе смешки бе Кајгано, смешки се луѓево. Шо се не прават за корист :icon_lol:
Ова се вика ажурирање на членство, ако зборуваме политички коректно. :D

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Драга, веста што ја чекав е позитивна, ма најпозитивна на цел свет. Епа цигани јуриш!!!
И тестот кај гинекологот испадна позитивен ? :vozbud:
Ајде нек је живо и здраво големо да расте , ако треба потпис кажи одма потпишувам не е битно што не е мое нека има татко на хартија, абе сите деца се наши .:vozbud:

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Таму каде се вртат главните скопски фаци, каде бизнисмените договараат зделки, политичарите стратегии, а скопските шмизли шеми, Ти можеш да биде оној кој ќе им го носи кафето.
Таму бакшишот е неизбежен, а платата редовна. Познато кафуле бараат човек за во својот тим. Дали ти си тој?http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/konobar--ka/1621
ako ima zainteresirani neka kontaktiraat !

Член од
8 јуни 2012
Мислења
374
Поени од реакции
830
Драга
Ми се смачи од single животов, дај нека се појави некој боже ако може.............

Сдк 2
Колку е само интересно кога најдобрите другари ќе те прашат, кој ти е онај на фб, а јас сум аднала некој од форумов, а бидеќи никој не знае дека сум член на форумов, морам да измислам нешто, и му викам не знам случајно го најдов на фб.
Ах еден ден самата ќе се издадам. :icon_mrgr:
Искрено поинтересно ми е да седам на форумчево, отколку да скитам 24/7, барем ќе научам нешто ако не друго.

Имајте убав остаток од денот.

N

Nessa Alcarin

Гостин
К,
Изгледа нема враќање дома... Ми освежија денес со уште едне нов проект, нели оти малце работа имам вака. Почнува периодот на непреспиени ноќи и работни саботи и недели. Ај барем нема на секс да мислам, што му одговара на моето зарекување на целибат. :ROFLMAO:
п.с. мислам дека е време да побарам покачување.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom