Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
F

FuckYouAll

Гостин
Ко помал мислев дека ја мразам есента, ама уствари сум ја сакал бе, џабе не сум роден во есен.
Ај нека почнат дождојте веќе, па да останам малце сам, да одморам, пошо ко ќе врнит никој не замарат.:love:

Иначе сношто видов ѕвезда кај шо паѓат, си замислив жеЉба, ај ко ќе ми се исполнит ќе ти кажам шо е, како е.(y)

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.367
Поени од реакции
7.136
Драга опрости,извини што мораше да отворам нов(трет профил) заради изгубени акцеси и лозинки........едноставно не можам без тебе “ми аморе“ :love:

Gea

месечинка
Член од
11 октомври 2011
Мислења
217
Поени од реакции
720
Кајгана! Значи, вака...
Си одиш ти некаде, и осеќаш како туѓи очи те следат и се вперени во твоето тело. Наеднаш забораваш да одиш и губиш контрола, па почнуваш да се клатиш од страна на страна како анорексична манекенка на 20 сантиметарски високи потпетици.
Само јас...или и некој друг?

Демн ит Џизас, Алах, Буда...и сите други.

П

Пепси_

Гостин
Би ја сексал онака како за долго сечавање ама ајде де....
туку грлото ме ждере едвај голтам ти еам
многу е глупо и тапа
некако сите си одат
а јас стојам тука па тука
лошо лошо
долг и тежок период

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
Е баш у моментов се осеќам како "Ми е галје, шо сака нека биде..." и да ти кажам искрено, мило ми е што вака се осеќам... доста беше со глупости низ главава, се надевам и вака ќе продолжи мозоков да функционира. Шо би рекле, к *ур ме боли за се.

Е така да си знаеш, да ти ибам се... и живот, и љубов, и другари, и пари, и технологија, и се шо постои на овај свет.

... ваљда сон ми треба, хммм. Сум се штракнал на цело вечерва :unsure:

N

Nessa Alcarin

Гостин
К,
Онјон рингс, начос, лашко црно и Шкорпи во комбинација... :love:Се натпреварувавме кој попрв ќе каже што му се случило изминатата недела и пак остана уште мнооооогу мнооооооогу за кажување... :)

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Така е ова си мислат деца ќе плашат, го појавив суратот и оп нема проблем никаков :icon_lol:.

Него остај тоа да си пишам се надевам дека нема да прочита затоа што не знае.... :icon_lol:

Вчера ме начека комшивката по гаќи кај мене в соба, ми вика извини ти ми требаш :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:, чекај реков да се облечам, еххххххх за што и требам јас по гаќи, интернетот и бил исклучен да го провери фејсбукот тоа јес да беше 8 саато навечер ама јас си го пуштив креветот си се опуштив дома сум ако сакам гол ќе шетам :icon_lol:. Седна на кревет го провери фејсбукот и си замина :icon_lol:.

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕееееееееееи мене не ми е лесно :icon_lol:.

П.С. Господе дај ми сила и трпение да не паѓам во искушение да скршам нечија глава.....

ФУЦК ЈЕЕЕЕЕЕЕЕ следниот пат дојде комшиката јас под туш таа четка рибача и требаше влезе под тушот ми го испуши квалитетно и си отиде,после се врати по четката демек ја забораила и пак се ебевнме. Штета што не се продаваат веќе еротики имаш потенцијал за пишување на сексуални фантазии :pos:

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Еве сепак ке го постирам... екстремно графички и не го препорачувам да го гледаат тие со слаб стомак... но би требало сите да го изгледаат документарецов...
И после продолжете да си јадете месо и мелчни производи од продавници... какви се нелуѓе постојат на планетава... се е отидено у бестрага... тешко на планетава со нас луѓето... она страда од синдром на хуманоиди... тоа ти се навидум луѓе а уствари се зомбиња... е од такви е заразена нашава ни планета... шит...:mad:
Срам ми е да се наречам човек со вакви срања... ама сум накурчен фак ит:mad:

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,

И така септември е, јас потпаднат у некои негативни мисли, воопшто не ми требаше да го видам видеото погоре...

Бев оценка да си земам, излезе треба да полагам повторно, замисли октомври е, а јас уште полагам. Еден професор ни викаше, деца испечете си го занаетот, профе не да го испеков го изгорев...

Баба ми даде некој чај од 7 билки, вели за имунитет бил, мухахаха, еликсир на младоста... ќе ме отруе таа жена некој ден. :D

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
уште 9 часа и 32 минути до моментот на вистината...
а у пм се чуствувам ко заљубена тинејџерка , ми се врти нешто низ стомак личи на пеперутки ама ке да е од трема.
ај се надевам за 11 часа дека се ќе биде готово и дека ќе можам да си одам дома и првпат после 5 години да легнам да спијам на раат
ма ни јас незнам веќе што пишувам ова тремава ме утепува последниве неколку дена...
Ќе репортирам во наредните 23 часа што како било се надевам дека ќе се вратам со добри вести :)
нн

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.025
Поени од реакции
12.697
Ама,
зошо само мене во 1 сатот навечер ми се прает филмој за пица со кулен и пиво и чоколадо?
Се шетам цел ден ко мутава незнам шо да јадам, ќе дојдам дома ќе јадам ајвар и сеа ќе ми текнит дека сакам пица!!!!!!!!! Which reminds me....имам кулен.:sneaky:
Заминав.

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Ама,
зошо само мене во 1 сатот навечер ми се прает филмој за пица со кулен и пиво и чоколадо?
Се шетам цел ден ко мутава незнам шо да јадам, ќе дојдам дома ќе јадам ајвар и сеа ќе ми текнит дека сакам пица!!!!!!!!! Which reminds me....имам кулен.:sneaky:
Заминав.
Емкеее ме потсети на тостојне со кулен и кашкавал....... алал да ти е ми течат лиги сега...:LOL:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.638
Поени од реакции
31.857
Полн сум негативна енергија. Да бев Декстер,сега веројатно че имав некоја прошетка низ град каде би скалповал некој, но ете не сум. Не знам шо да се пиши освен дека скапуваме на факултет, јачаме деца од прва клупа и то. Многу јаки фацички имаат кога ќе спиздат оти не можат да ти вратат .
Ја оставам песнава која ми е на рипит некое време да се доискажи во однос на ,,чуднава" eнерија. Музиката некогаш е најдобриот оратор кој произлегува од внатрешноста на самите ние.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom