Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
B

Beck's

Гостин
Burhan Aliu da ne bil. Koj i da e se nadevam deka ne se raboti za nekoja poseriozna povreda. Inaku se znaese toa deka Bregalnica ke pocne furiozno a Shkendija ke se obide preku kontri, sto vo slucajot im uspeal. Inaku krilniot igrac bil ili Taipi ili Bunjamin Shabani, a stom superstarpizza kaza deka bil odlicen, veruvam deka e ovoj posledniot, posto odlicen teknicar e. Inaku milo mi e sto na vakov tezok teren ostanavme projdovme ponatamu i toa bez primen gol. Bravo za Nikov stom izigral odlicno, vprocem i se raboti za super golman. Timot se voigruva, a ocigledno i Artim se pokazuva ko odlicen trener, znae da postavi igra, taktika, sto ne bese slucaj so drugite dosegasni treneri. Zal mi e za Bregalnica, po Shkendija mi se najomilena ekipa, se nadevam deka ke izborat evropa preku prvenstvoto, iako gi ceka pekolna konkurencija.

Inaku uste edno prasanje, ako ti teknuva na brojot sto go nosese povredeniot i krilniot igrac sto go falese. Fala na tvojot trud :)

B

Beck's

Гостин
Ubav gol, bravo za Ejupi. Znaci ima ubistven finis, a takov igrac od vremeto na Emurlahu ne sme imale. Samo teknika malku da popravi i top(y)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Inaku koj se povredil be da mu ebam, posleden vezen igrac vazi Aliu i Useini, a dvajcata se na videoto.:confused:

Igra za FK Laci od Albanija, ali pojma nemam kako mu ide
Кој и да е, само да не е сериозно.
Иначе десното крило Таипи е најверојатно, бидејќи на видеото он се гледа дека игра таму.

Емурлаху, жал ми е за него, можеше сеуште да ни биде капитен ама ете што го снајде. Во Лачи е главен играч се околу него се врти, тоа и му одговара.

Иначе се шпекулира дека Мемеди и Кралевски ќе дојдат кај нас. Мемеди беше во ложа против Тетекс.
Добро би ни дошле овие играчи.

B

Beck's

Гостин
Кој и да е, само да не е сериозно.
Иначе десното крило Таипи е најверојатно, бидејќи на видеото он се гледа дека игра таму.

Емурлаху, жал ми е за него, можеше сеуште да ни биде капитен ама ете што го снајде. Во Лачи е главен играч се околу него се врти, тоа и му одговара.

Иначе се шпекулира дека Мемеди и Кралевски ќе дојдат кај нас. Мемеди беше во ложа против Тетекс.
Добро би ни дошле овие играчи.
Aman Kralevski:tapp: Do pred nekolku dena mi bese najodvraten igrac na naseto prvenstvo, osven losiot karakter nema ni nekoi znacajni kvaliteti ko igrac. A Agron Memedi bi ni dosol ko slag na torta, makedonskiot Dani Alves, ne znae za umor, trca 90', iako raka na srce ne znam do kaj e so negovata forma. Iskreno Neziri ni e najslabata alka vo timot, zatoa Memedi mora da se donese

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Aman Kralevski:tapp: Do pred nekolku dena mi bese najodvraten igrac na naseto prvenstvo, osven losiot karakter nema ni nekoi znacajni kvaliteti ko igrac. A Agron Memedi bi ni dosol ko slag na torta, makedonskiot Dani Alves, ne znae za umor, trca 90', iako raka na srce ne znam do kaj e so negovata forma. Iskreno Neziri ni e najslabata alka vo timot, zatoa Memedi mora da se donese
Tuka mislam deka greshish .. Deckoto napreduva i toa mnogu , vo defanziva e dobar , sea normalno treba da forsira malku i na ofanziva , i da... da centrira podobro :unsure:

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
ne znam sto gledate loso kaj neziri, deckoto lani ni bese igrac na sezonata, najdobra alternativa za toa mesto nema od nego

B

Beck's

Гостин
Inaku gledam na programata na MTV nema prenosi sabota i nedela, neli ke prodolzea so prenosi vo zivo i vklucuvanje koa ke padnat golovi. Nekoj da ne ima nekoja informacija poveke za ova?

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Aj Cestito neka ni e :) Daj Boze Vardar(ako se borime za nekoja titula podobro od pocetok da ni padne,i druga atmosfera ke ima) ili Tetex(da gledame S** party vol.2)

B

Beck's

Гостин
ne znam sto gledate loso kaj neziri, deckoto lani ni bese igrac na sezonata, najdobra alternativa za toa mesto nema od nego
Nema kvalitet za tim sto pretendira dvojna kruna. So Teteks krilniot niven igrac go pominuvase ko na sala, na nekolku drugi utakmici sum primetil deka ja nema taa stabilnost za desen bek, i u ofanziva e tinja. Ne pamtam nekoj asalen probiv ili centar sut negov. A toa e negovata uloga

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
Nema kvalitet za tim sto pretendira dvojna kruna. So Teteks krilniot niven igrac go pominuvase ko na sala, na nekolku drugi utakmici sum primetil deka ja nema taa stabilnost za desen bek, i u ofanziva e tinja. Ne pamtam nekoj asalen probiv ili centar sut negov. A toa e negovata uloga
misliso za poslednata igra so teteks? za men bese igrac na natprevarot, nitu ednas kolku sto gledav jas ne go pominaa a i plus ednas driblirase 2-3 igraci i imase probiv do golot vo edna akcija

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom