Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Од каде знаат? :icon_mrgr:

Знам дека нашиве во живо известуваат прават промени на livescore.cc,а другите крадат од таму, ама тоа важи само за првенството, а за купот никој нема лиценца (бар така да наречам :D).

Ja nikako da gi sfatam ovie koeficienti 10/12, kako idat ovie po naski:confused:

Ako imash Akount vo Bet gi ima realnite kvoti . Eve jas poshto imam , momentalnite kvoti se :

Bregalnica - Shkendija

1 - 3.20 . X - 2.05 . 2 - 3.75
--- надополнето: 26 септември 2012 во 16:19 ---

Знам дека нашиве во живо известуваат прават промени на livescore.cc,а другите крадат од таму, ама тоа важи само за првенството, а за купот никој нема лиценца (бар така да наречам :D).

Jas mislam deka imaat luge ovie od Bet365 . Na mecot protiv Teteks vo Tetovo , imashe eden od Amerika , i kontakirashe celo vreme na stilot HOME ATTACK , HOME DANGER... :P ... Ista verzija kako ova na bet DANGER , ATTACK ova ona... imav vreme za da zboram , i mi kazhuvashe kako studirashe vo Skopje i deka zema plata od kompanijata za rabotata shto ja vrshi .

Pojma neam, valjda preku satelit nesto ovie od bet365 pratat:D

2 zholti kartoni vo ova 2 poluvreme , plus 1 vo prvoto , znaci 3 .. Se branime spored Bet365 ...

67 min . 0:0

Обложувај се дека ќе земеме црвен картон :D

Обложувај се дека ќе земеме црвен картон :D

+1 zholt karton , vkupno 4 do sega . 75 min . i natamu 0:0 ...
--- надополнето: 26 септември 2012 во 16:44 ---
Teteks 7-0 :pos: plus e vo ZHIVO da se kladish vo Bet365 :A ...
--- надополнето: 26 септември 2012 во 16:45 ---
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

SHKENDIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 0-1

AJMOOOOOOO :vozbud:

Tie glupaci od Bet365 sigurno ne znaat kako odat rabotite :cool: Plus i vo Brvenica se igralo ahaha , kakov tip pratile tamu :tapp:

Тетекс се истури денес за цела сезона 7:0
Ете, има мој коментар и погоре. И против Охрид излезе 7-2, сега реков дека сигурно е местена пак на голови, еве ја 7-0. Му ебаа мајката од местење...

Единствено нешто што може да го опрае Мак.фудбалов моментално, е да се забрани буквално низ цел свет да се игра Македонско првенство во кладилница. Само тоа може да не спаси, друго ништо...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom